Samsung LED 32EH4003In contextul promotiilor de inceput de an alegerea unui televizor ieftin nu este o operatiune foarte complicata deoarece piata de profil prezinta o multime de oferte care mai de care mai avantajoase pentru cele mai apreciate modele.

Marea majoritate a posibililor cumparatori de televizoare analizaeaza in primul rand pretul produsului si pe urma alte caracterisici , precum calitatea imaginii , dimensiunea si functionalitatea.

Un model foarte apreciat de consumatori , find caracterizat ca “ un televizor ieftin , bun si foarte intelligent “ , in special datorita pretului redus , este unul dintre modele Samsung , si anume Samsung LED 32EH4003 . Acest model are o diagonala de 80 cm si reda exclusiv imagini HD Ready 1366*768 pixeli . Daca este folosit exclusiv pentru vizionarea canalelor tv nu este cu mult inferior modelelor ceva mai performante cum ar f icelebra serie Samsung 5000 Full HD.

Consumul de energie este foarte redus , ajungand la numai 35W , mai putin chiar si decat becul din camera dumneavoastra. Cu o greutate de numai 6,3 kg este usor de montat chiar si pe un perete sau pe orice alta piesa de mobilier, adaptandu-se cu usurinta oricarui model de design interior.

Designul modern , minutios lucrat , vizibil in partea din fata a televizorului este oarecum in neconcordanta cu grosimea de 9,27 centimetri , insa acest aspect nu pare sa ii deranjeze pe consumatori.

Vine echipat cu cateva functii , cum ar fi Samsung Wide Color Enchancer Plus care actioneaza in conditiile in care exista un semnal slab al postului TV urmarit si un filtru care ajuta la imbunatatirea calitatii culorilor , ajutandu-le sa para foarte reale.

Samsung LED 32 EH4003 este accesorizat cu doua boxe foarte purternice , fiecare avand 10 W RMS, oferind astfel un sunet de calitate .

Ca si tehnologie utilizata se incadreaza in sectorul basic pentru ca este si destul de ieftin , insa dispune de o gama variata de optiuni de conectare de altfel foarte avansate. Ofera conectivitate DVB si DVB-C ( daca utilizati serviciile RDS pentru vizionarea posturilor de televiziune HD si digitale care nu utilizeaza un decodor).

Functia Connect Share Movie va ofera o mare calitatea vizionarii filmelor de pe HDD extern sau de pe USB. Acesta tehnologie face ca televizorul dumneavoastra sa poata fi transformat cu usurinta intr-un sistem Home Theater.
Are incorporate doua porturi HDMI ( putand fi astfel folosit ca si monitor in cazul in care PC-ul tau dispune de o placa video HDMI ) si obisnuitele iesiri audio , scart si composite.

Cu un timp de raspuns mai bun decat cel oferit in mod normal de televizoarele LED si cu un sunet certificat SRS Theater Sound , modelul 32 EH4003 este in topul preferintelor consumatorilor in acest an.

Asadar daca doriti un televizor ce utilizeaza tehnologia LED cu un bun raport calitate – pret Samsung LED 32EH4003 pare a fi cea mai buna alegere.

Iata cateva preturi gasite de noi pe mai multe magazine virtuale , si nu numai , care ofera acest model de LED :

  • Un comparator de produse pune la dispozitia cumparatorilor acest model Samsung la un pret de 1261.00 Ron .
  • Pe un magazin poate fi gasit , in aceasta perioada , cu un discount de 100 Ron , la pretul de 1199.99 Ron.
  • Un alt magazin  ne ofera acest produs la un pret de 1273.00 Ron.
  • Un brand de electrocasnice pune la dispozitia clientilor 32EH4003 la un pret de 1299.00 Ron.

Posibil sa fie oferte si mai bune daca cautati cu atentie, insa eu unul mi-am cumparat ultimele doua televizoare de la www.dwyn.ro si sunt extrem de multumit. Te servesc prompt, corect si au preturi extrem de bune.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.