Sistemul de urmarire - un sistem de pariere eficientIn ultimii 10 ani , odata cu extinderea in mediul online , pariurile au strans un numar impresionant de adepti . Peste 6% din populatia Romaniei a intrat deja in contact cu aceasta lume , din care  jumatate joaca saptamanal la pariuri sportive.

Se tot discuta despre cele mai eficiente metode generatoare de castig , insa nimeni nu poate afirma ca metoda x este 100% eficienta . Biletul zilei baseball propus de e-pariuri.ro , un site specializat in pariuri sportive , este considerat o metoda foarte eficienta de castig . Acest bilet reprezinta o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive din ziua respectiva . Pentru mai multe informatii va invit sa accesati www.e-pariuri.ro .

Unul dintre cele mai apreciate si eficiente sisteme de pariere este sistemul de urmarire , un sistem de pariere destinat persoanelor cu o oarecare experienta in domeniul pariurilor .

De cele mai multe ori , un pronostic negativ descurajeaza foarte mult . Ei bine , acest sistem vrea sa demonstreze exact contrariul . Astfel , chiar daca initial pierdem de cateva ori , la final vom inregistra profit .

Acum urmeaza intrebarea logica : este posibil asa ceva ?

Pentru ca acest sistem sa functioneze avem nevoie de trei lucruri esentiale :

Un buget considerabil .
Un plan foarte bine gandit .
Rabdare .

Un plan de pariere foarte prost gandit , sau lipsa unuia , conduce inevitabil la faliment in foarte scurt timp . Sa  va dau un exemplu : dispun de un buget de 1000 Ron iar in prima zi mizez  100 Ron pe victoria unei echipe si pierd . A doua zi ( ma gandesc ca nu se poate sa pierd doua zile , una dupa alta , si , in plus , echipa pe care doresc sa mizez este favorita ) pun la bataie 200 Ron  . Pierd si de aceasta data .

Disperat , cred ca ultima sansa este sa pariez suma ramasa , adica 700 Ron ,  pe o alta echipa si , inevitabil , pierd . Si uite asa tot bugetul meu s-a evaporat in doar trei zile .

Metoda de pariere prin urmarire foloseste cateva reguli si sisteme simple din matematica , care garanteaza , atat din punct de vedere teoretic cat si din punct de vere practic , ca nu se pierd bani niciodata . Desigur , trebuie sa ai foarte multa rabdare , sa parcurgi corect fiecare pas si sa plasezi o miza corecta de fiecare data .

Este un sistem foarte usor de pus in practica si se potriveste fiecarui gen de sport , indiferent de echipa aleasa .
Pentru inceput , dupa ce iti stabilesti un buget, este foarte important sa plasezi pariuri care sa nu depaseasca 25% din suma totala de care dispui . Miza cu care incepi trebuie sa iti ofere posibilitatea de a plasa aproximativ 7-8 pronosticuri , inainte de a lichida suma disponibila in banca .

Acest sistem functioneaza in felul urmator : in prima zi mizezi suma x pe victoria unei echipe si pierzi , la urmatoarea partida a aceleiasi echipe mizezi suma 2x pe victorie , pierzi din nou . Cu siguranta o sa incepi sa devi tensionat , tot ce trebuie sa faci este sa gandesti pozitiv si sa continui . Astfel , la urmatorul meci plasezi un pariu de 4x pe victoria aceleiasi  echipe . Si tot asa , pana cand aceasta echipa castiga .

In momentul in care ai castigat un pariu sistemul se reseteaza , ceea ce inseamna ca de la urmatoarea partida o sa incepi din nou sistemul , adica plasezi miza  x pentru victoria echipei  .

Prudenta joaca un rol decisiv in succesul acestui sistem pentru ca este foarte posibil sa te intalnesti cu situatii extrem de tensionate , situatii in care trebuie sa dovedesti intelepciune . La un moment dat , dupa cateva pronosticuri esuate , realizezi ca ai pariat in scurt timp o suma foarte mare . Insa , odata ce incepi sa castigi vei observa o schimbare radicala .


Alte stiri actuale :

1. Flash din lumea sportului
2. Patru ponturi de pariuri pentru această seară
3. HALUCINANT! Castigul nemaivazut al unui roman! A jucat DE 10 ORI acelasi bilet si nu i-a venit sa creada cand a vazut cati bani a luat
4. Partea a doua a interviului cu Mihai Stoica: “Fără Europa, situaţia la Steaua devine dramatică!”
5. Europa League: Petrolul – Vitesse 1-1/ Festival de ratar

Be Sociable, Share!

One thought on “Sistemul de urmarire – un sistem de pariere eficient

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.