Atletii de elita depind de masajul sportiv

Atletii de elita depind de masajul sportiv

0 Shares
0
0
0

De la jucatori de fotbal de la facultate si biciclisti competitivi pana la patinatoarele pe gheata si gimnastii de elita, CU Sports Medicine si Performance Center atrage o serie de atleti de nivel inalt. Pentru masaj sportiv de calitate, acceseaza Mobilemassage.ro.

Situat in campusul Universitatii din Colorado, Boulder, facilitatea serveste, de asemenea, oameni de toate varstele si nivelurile de abilitati care lucreaza pentru a vindeca ranirile sau pentru a imbunatati miscarea.

“Este viziunea Centrului de Medicina Sportiva CU si a Performantei sa fie o destinatie comunitara, regionala, nationala si internationala pentru atletii si persoanele active care cauta cea mai inalta calitate a medicinei si a stiintei pentru a-si optimiza performantele de varf si calitatea vietii”, potrivit la site-ului organizatiei.

Masaj sportiv integrat.

Clinica are o abordare integrata in tratarea afectiunilor medicale si imbunatatirea performantelor atletice, imbinand talentele profesionistilor, de la chirurgi si medici sportivi pana la terapeuti fizici si formatori sportivi. In interiorul Centrului de Medicina si Performanta SP de 27.000 de metri patrati, exista un personal de aproximativ 75 de persoane, inclusiv trei terapeuti de masaj, care ofera masaj sportiv pentru atleti de performanta dar si pentru sportivi aflati la inceputul drumului.

“Cred ca terapia prin masaj joaca un rol esential in performanta sportiva si in reabilitare, deoarece poate ajuta la prevenirea ranilor si ajuta la o recuperare mai rapida”, a declarat Kate Dean, unul dintre terapeutii de masaj ai centrului. “Se rup aderentele care se formeaza in si in jurul muschilor, scade punctele de declansare, distruge tesutul cicatricial si se poate concentra pe straturile profunde ale muschilor si fasciilor”.

Dean, care a absolvit Colegiul Boulder de Masaj de Terapie, a lucrat ca terapeut de masaj pentru Centrul Boulder pentru Medicina Sportiva timp de aproape cinci ani inainte ca acest centru sa fuzioneze cu Universitatea din Colorado – School of Medicine, pentru a construi o echipa de medicina sportiva care consta din experti din comunitatea locala si din universitate.

“In august 2015, am fuzionat cu CU Sports Medicine pentru a crea Centrul de Medicina Sportiva CU si Performance Center, si am fost acolo de cand am deschis, lucrand cu jumatate de norma”, a spus Dean. “Oferim masaje de 30, 45, 60 si 90 de minute, astfel incat sarcina zilnica a pacientului meu poate varia destul de putin. In medie, vad sase pana la opt pacienti pe zi, in functie de durata programarii.

Recomandari de la terapeutii de masaj sportiv.

Problemele frecvente in randul clientilor includ dureri de spate, dureri articulare si tensiune musculara. “Scopul meu este intotdeauna sa satisfac nevoile clientilor mei si, in majoritatea cazurilor, aceasta implica scaderea durerii si o crestere a gamei de miscari. Informarea si educarea clientilor despre corpul lor este un alt aspect important in tratamentul meu “, a declarat Dean, vorbind despre masajul pentru sportivi. “Tehnicile pe care le folosesc depind de clientul pe care il vad – fiecare persoana este diferita si la fel este si tesutul sau. Cu unii clienti trebuie sa fiu foarte agresiv si sa muncesc viguros, iar cu altii trebuie sa ai o abordare mult mai usoara. ”

 

0 Shares
You May Also Like