Ce este epilarea definitiva?

Ce este epilarea definitiva?

0 Shares
0
0
0

Acest tip de epilare se face, asa cum spune si denumirea lui cu un aparat epilare definitiva. Epilarea este un subiect care ne da mari batai de cap in fiecare luna. Pe langa ideea ca este o procedura cu efecte de scurta durata si foarte dureroasa uneori este de cele mai multe ori si scumpa si necesita si mult timp. De aceea femeile apeleaza la epilare definitiva pentru a scapa de tot de parul nedorit.

Pentru cele mai multe femei epilatul este o durere mare de cap. Lucrurile insa se pot schimba daca intelegeti ce inseamna si ce presupune de fapt epilarea definitiva. Pentru a va documenta puteti sa faceti o cercetare temeinica si responsabila pe internet si puteti chiar sa discutati si cu persoane care sunt competente in domeniul acesta si puteti lua o decizie documentata.

Daca ati decis ca este momentul sa aplicati aceasta metoda de eliminare a parului nedorit care se afla in unele zone atunci trebuie sa stiti si cele ce vor urma mai jos.

In trecut nu se punea problema ca femeile sa vrea sa se epileze. Nici macar nu se concepea asa ceva insa acum toate incearca sa scape de parul nedorit. Nu ne putem imagina cateva zile la mare fara sa fim epilate corespunzator, nu putem iesi vara pe strada si chiar si iarna se impune epilarea din motive lesne de inteles. Din punctul acesta de vedere barbatii se pot considera norocosi. Ei nu au nevoie de epilare.

Stiinta a evoluat si ea odata cu nevoile femeilor de a scapa de pilozitatea nedorita si astfel au aparut tehnicile de epilare definitiva care sa le scuteasca de chin. Dar ce este de fapt aceasta epilare definitiva?

Termenul de fotoepilare defineste acea epilare realizata cu ajutorul luminii. Definitia cuprinde doua tehnici: epilarea cu laser si epilarea cu lumina pulsatila intensa. Acestea sunt inovatii din domeniul luminii pulsate si sunt mai eficiente decat tehnicile cu laser. Ele sunt constituite din 5 impulsuri de energie eliberate consecutiv si constante si care au aceeasi intensitate. Mai mult este eliminata si posibilitatea oricaror arsuri si astfel se dovedeste siguranta metodei SPL.

Denumirea de laser, lumina aplificata prin emiterea stimulata a radiatiilor se utilizeaza pentru a identifica aparatele ori echipamentele care vor fi capabile sa genereze si un anumit tip de radiatie electromagnetica, si lumina laser.

Lumina pulsata are drept sigla IPL si reprezinta o tehnologie mai recenta comparativ cu laserul fiind aplicata in scopuri dermato cosmetice. Emisia de lumina prin lampi, lumina fiind similara cu cea a lanternelor, se va deplasa in toate directiile si lumina se poate filtra si poate fi in acelasi timp directionata cu ajutorul unui filtru facut din sticla de safir.

Chiar daca numele sau este epilare defintiva, epilarea cu laser ori cu lumina intens pulsata nu e garantata pe viata. In general aceasta epilare definitiva tine pana la 7 ani insa si aceasta perioada poate varia de la o persoana la alta. In general este nevoie de 6 sedinte pentru a se ajunge la rezultatul dorit dar numarul de sedinte poate sa creasca sau sa scada.

0 Shares
You May Also Like