peria tangle teezerUn par frumos si perfect aranjat este unul dintre acele lucruri care fac orice femeie sa se simta bine in propria piele, increzatoare si fermecatoare. Adesea, insa, parul ne da batai de cap, refuzand sa stea asa cum il aranjam, mai ales daca afara bate vantul si il ravaseste tocmai atunci cand avem nevoie sa aratam impecabil.

Peria Tangle Teezer este un produs care a fost creat pentru toate femeile care tin la frumusetea parului lor si mai ales la sanatatea lui. Usor de folosit, avand o forma ideala atat pentru parul lung cat si pentru parul scurt, peria Tangle Teezer este o reala inovatie in lumea hair-styling-ului.

Shaun P este cel care a creat peria Tangle Teezer in dorinta de a veni cu solutia ideala pentru femeile care au probleme cu pieptanarea si aranjarea parului, datorate firului de par prea subtire, care are tendinta de a se incalci usor. Fiind expert in vopsirea parului si in produsele de ingrijire a parului care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul nici unei femei, Shaun P a observat ca multe dintre acestea nu stiu cum sa isi pieptane parul adecvat, astfel provocand ruperea firelor sanatoase si distrugerea cuticulelor.

A ajuns la concluzia ca este nevoie de un pieptan sau o perie care sa poata descurca nordurile fara a smulge firele de par si a afecta structura lor in intregime. Astfel s-a nascut peria Tangle Teezer, ale carei calitati au fost imediat recunoscute de cei care au incercat-o si nu s-au mai putut lipsi de ea.

Spre deosebire de majoritatea periilor de par, care sunt dotate cu maner, peria Tangle Teezer are o forma speciala care permite prinderea ei in podul palmei pentru o folosire mai comoda. Este foarte usoara si simplu de manevrat, oferind un control mai mare fata de periile normale. Astfel, prinzand peria Tangle Teezer in palma, o poti ghida cu usurinta pe lungimea parului, pornind de la radacina si ajungand la varfuri, fara a simti nici urma de durere atunci cand
descurca delicat portiunile mai incalcite. Dupa ce o vei folosi vei observa ca in timpul pieptanarii ti-a cazut mai putin par decat de obicei, si astfel vei realiza ca, inainte, jumatate din parul care ramanea pe pieptan sau pe perie era de fapt rupt.

Un alt avantaj al periei Tangle Teezer este ca este foarte usor de curatat. Daca pana acum te luptai sa scoti firele de par din peria ta normala, acum este suficient sa treci cu mana peste ea de doua ori pentru a prinde toate firele cazute. Pentru o si mai buna intretinere, se recomanda sa speli peria Tangle Teezer o data pe saptamana, folosind apa calda si sampon. Cu cat o vei intretine mai bine, cu atat iti va fi de mai mare folos.

Cu siguranta peria Tangle Teezer este o reala inovatie pentru femeile care au probleme cu descalcirea parului si mai ales pentru cele care poarta extensii de par natural. Aceasta perie poate fi folosita cu incredere pe extensii, deoarece modul delicat in care descurca nodurile va impiedica smulgerea din greseala a extensiilor.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.