Cele mai bune combinezoane de protectie de unica folosinta

Cele mai bune combinezoane de protectie de unica folosinta

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune combinezoane de protectie de unica folosintaAceste combinezoane de protectie de unica folosinta SPP 20gr protejeaza lucratorii impotriva particulelor uscate nepericuloase. Particulele uscate au dimensiuni mai mari decat aerosolii si includ praf si murdarie.

Combinezoanele sunt o singura imbracaminte purtata peste imbracamintea personala care protejeaza fata, spatele, bratele si picioarele lucratorului. Acoperirea continua impiedica patrunderea particulelor si a aerosolilor in talie, asa cum se poate intampla atunci cand purtati o camasa si pantaloni separati, mai ales pe timpul verii.

Combinezoanele de protectie pentru utilizare de scurta durata, adesea denumite „salopete de protectie de unica folosinta”, au fost concepute pentru a proteja oamenii, procesele si produsele.

Aceste combinezoane protejeaza lucratorii impotriva compusilor chimici, azbest, praf si fibre, substantelor chimice utilizate in agricultura si industria grea, precum si a vopselelor si lacurilor.

Acestea protejeaza in procesele exigente de productie, de exemplu in camere curate sau in manufacturarea de produse farmaceutice, precum si produse alimentare in a preveni contaminarea de catre personal. In plus, aceste combinezoane de protectie de unica folosinta protejeaza impotriva contactului cu compusi organici concentrati si acizi anorganici si baze, precum si solutii de sare.

Mai mult, testele de penetrare care utilizeaza simulanti de sange si virusuri au aratat ca materialul specializat utilizat la fabricarea acestor combinezoane de protectie il protejeaza pe purtator de fluidele corporale si agentii patogeni ai altor persoane.

Combinezoanele de protectie trebuie mai intai cusute intr-un mod care sa le faca confortabile si sa le impiedice sa interfereze cu munca persoanei care le poarta. Taierea si dimensiunea trebuie sa permita suficienta libertate de miscare.

Exista, de asemenea, numeroase detalii importante: armaturi de cusatura, gluga stransa, precum si gauri bine montate pentru picioare, maini si gluga. Aceste combinezoane de protectie de unica folosinta sunt fabricate dintr-o tesatura din polipropilena filata (SPP), puternica, usoara si respirabila.

Ofera bariera de prima linie economica, de unica folosinta cu respirabilitate maxima si predispunere scazuta la scame. Acestea protejeaza impotriva murdariei si a anumitor particule uscate in medii nepericuloase.

Aceste articole de imbracaminte de uz general sunt ideale pentru zone mai putin critice sau camere de intrare pre-imbracate.

Aceste combinezoane de protectie sunt riguros testate si fabricate intr-o instalatie certificata ISO, sub controale stricte de proces, pentru a se asigura ca fiecare imbracaminte indeplineste standardele de calitate exigente cat si specificatiile, facilitand astfel o mai mare incredere a consumatorilor in produsul final.

De asemenea, ar trebui sa retinem ca nu toate combinezoanele, care sunt fabricate in conformitate cu standardele europene, ofera aceeasi protectie. Gradul lor de impermeabilitate la particule si substante, precum si durabilitatea si confortul la uzura pot varia foarte mult de la model la model.

De aceea este recomandata o cercetare temeinica in prealabil pentru a te asigura ca inainte de achizitonare totul este in conformitate cu modul in care aceste combinezoane de protectie de unica folosinta vor fi utilizate. In final, siguranta personala trebuie pusa pe primul loc.

0 Shares
You May Also Like