Produse pentru bebelusi de la Little Prints

0 Shares
0
0
0

Bebelusii sunt cele mai pure fiinte si fericirea parintilor. Acestia sunt inocenti si in acelasi timp delicati. Pielea lor fina are nevoie de produse care sa nu ii irite si care sa le ofere confortul necesar. Parintii vor ce este mai bun pentru copiii lor, iar acest lucru este important pentru dezvoltarea optima a acestora.

Eshopul Little Prints pune la dispozitia parintilor, produse special create pentru bebelusi din materiale acceptate de acestia, care sa le ofere confort si siguranta.

Suzeta – nelipsita din accesoriile copilului

Little Prints a fost primul care a adus in Romania produse de la branduri premium precum Bibs, Finn + Emma sau Mushie. Aceste produse sunt recomandate chiar si de influenceri datorita designului si materialelor baby friendly din care sunt confectionate. In materie de suzete, acestea sunt nelipsite din „arsenalul” unui bebelus deoarece ii ofera sentimentul de protectie si alinare in acelasi timp, fara sa fie nevoie sa stea mereu la pieptul mamei.

Suzetele disponibile pe Little Prints sunt de la Bibs si sunt concepute in functie de nevoi si varsta copilului. Bibs dispune de trei categorii de suzete: Supreme, Color si Couture. Un lucru important la acestea este faptul ca sunt produse in functie de varsta copilului astfel incat de la 0 la 6 luni exista o categorie de suzete mai mici. De la 6 la 18 luni este cea de a doua categorie si de la 18 luni in sus este cea de-a treia categorie.

Designul suzetei conteaza – iata de ce

Aceste suzete au un design util, cu marginile indreptate spre exterior, astfel incat sa nu irite pielea bebelusului si contactul cu pielea sa fie minim, indiferent de cat de des este folosita. De retinut este faptul ca suzetele trebuie schimbate o data la cateva saptamani, deoarece materialul din care sunt confectionate isi schimba forma si nu face bine pentru cavitatea bucala al copilului.

Variantele de suzete Glow in The Dark sunt foarte utile atat pentru copii cat si pentru parinti deoarece pot fi gasite pe timp de noapte, fara sa trebuiasca sa aprinzi becul deranjant care poate face copilul sa planga si mai tare.

Produsele din categoria esentiale new born sunt utile pentru proaspetii parinti, deoarece au in acelasi loc lucrurile de care au nevoie si de care nu stiau ca le vor fi utile. Orice proaspat parinte invata pe parcurs demersul lucrurilor si orice ajutor este binevenit. Poti vizualiza toata gama de produse pe site si pentru informatii suplimentare poti trimite e-mail la adresa hello@littleprints.ro.

0 Shares
You May Also Like