Din fotoliul Masatto este usor sa vezi versiunea ta din viitor

0 Shares
0
0
0

Ducem o viata destul de dezechilibrata, fapt pentru care apar tot mai multe probleme de sanatate. Stresul, starile depresive si anxioase, grijile si lipsa timpului dedicat in bunastarea noastra, se resimt in fiecare zi in corp.

Masajul este modul ideal prin care poti reechilibra balantele starii fizice si psihice, iar intr-un fotoliu Divina de la Masatto vei simti nu numai relaxare, ci si vindecare a intregului corp. Te vei ridica din fotoliul de masaj Divina ca un om nou, o versiune mai buna a ta, ce se va schimba zilnic.

Alege Divina by Masatto

Fotoliul Divina de la Masatto este revolutionar in tehnologia de care dispune. Este singurul sistem patentat cu role de masaj 4D pentru spate, ce ofera un masaj profund fasciei, ce este, de fapt, pielea invizibila interioara a corpului tau, redandu-i vitalitatea si elasticitatea. Fascia este materia fibroasa ce tine impreuna oasele tale, muschii, nervii si organele. Intr-un fotoliu de masaj Masatto vei simti relaxare absoluta, durerile topindu-se cu fiecare framantare si tapotare.

Cand te asezi pentru prima data in fotoliul Divina, acesta te masoara din cap pana-n picioare, la propriu. Dispune de tehnologie de scanare a corpului, adaptand ulterior programul de masaj in functie de dimensiunea contururilor corpului tau. Succesul acestui fotoliu isi spune cuvantul prin numeroasele recenzii ale clientilor satisfacuti, ce au vazut o reala imbunatatire in sanatatea lor fizica si psihica.

In plus, Masatto ofera ca premiu in cadrul emisiunii “Neata cu Razvan si Dani” un fotoliu original Divina White Gloss | Limited Edition pentru castigatoarea concursului Cea Mai Sexy Mamica din 2021.

Pentru o stare divin de buna

De cum privesti acest fotoliu ai impresia ca este venit din alta galaxie. Iar faptul ca iti permite sa iti faci masaj intr-o stare de imponderabilitate ca in spatiu, prin functia Zero Gravity, este in continuare o evidentiere a tehnologiei sale avansate.

Prin functia de stretching thailandez, vei avea parte de intinderi si apasari profunde la nivelul intregului corp, in toate zonele in care se acumuleaza durerile. Divina are la baza inovatii atent alese, iar programele de masaj sunt variate, putand fi personalizate chiar si pentru a masa anumite puncte fixe.

Masajul picioarelor incepe din talpi, ce ajuta la imbunatatirea absorbtiei de nutrienti in organism si la reglarea tranzitului intestinal. In zona calcaielor, care este o zona conectata cu cea genitala, va aduce beneficii in reglarea secretiei hormonale, imbunatatind calitatea somnului. La nivelul degetelor exista terminatii nervoase prin care se elimina toxinele, daca sunt stimulate prin masaj repetat.

Precizia lui este uimitoare, dispui chiar si de touchscreen pe care poti regla programele si intensitatea, poti asculta muzica prin sistemul Bluetooth cu boxe stereo incorporat. Dispui de 12 programe automate pentru zona gatului, zona cervicala, spate, brau, sezut gambe si picioare.

Toate acestea si multe altele beneficii vei descoperi doar testand fotoliul Divina, pe care consultantii ti-l pot lasa acasa pentru 30 de zile. Cu siguranta nu ii vei mai lasa sa plece cu el dupa acest timp. Intra pe www.masatto.ro sa afli mai multe detalii.

0 Shares
You May Also Like