Ce rol au cartile electronice pentru copii?

0 Shares
0
0
0

Cand eram mici, cu totii ascultam foarte atenti povestile pe care ni le spuneau parintii sau bunicii, si eram foarte fascinati de toate povestile si de toate basmele povestite de catre acestia.

Apoi, dupa ce am inceput sa crestem si am invatat sa scriem si sa citim, am ales de buna voie cartile pe care dorim sa le citim, si de multe ori ne petreceam vacantele citind diferite carti.

Lucrurile s-au schimbat insa foarte mult in ultimii ani, astfel ca in zilele noastre copiii nu mai asculta povestile spuse de catre parinti sau bunici, ci au posibilitatea de a asculta astfel de povesti datorita software-urilor educative.

Exista de exemplu parinti care cumpara carti electronice pentru copii, care se pot citi, sau care pot porni lectura automata in urma unei simple apasari pe buton.

Parintii aleg sa cumpere asemenea carti electronice pentru cei mici atat pentru ca in acest fel nu vor mai pierde timp spuandu-le celor mici povesti, cat si datorita faptului ca micutii vor fi mai atrasi de aceste carti in format electronic pentru copii.

Exista parinti care aleg sa cumpere carti electronice pentru cei mici cu diferite povestiri, insa exista si parinti care pun mai mare accent pe educatia celor mici si le cumpara acestora carti electronice care sa le fie de folos celor mici.

Putem sa amintim de exemplu aici cartile electronice care contin bunele maniere pentru viata de zi cu zi pe care cei mici le pot invata simplu si rapid. In acest fel, cei mici vor invata cum trebuie sa se comporte in societate in viata de zi cu zi, vor invata deasemenea sa fie corecti cu cei din jur.

Parintii pot opta deasemenea pentru o carte electronica pentru copii care sa ii invete pe acestia “cuvinte magice” si rolul acestora. Cei care au parte de asemenea carti, vor invata importanta unui “Te rog”, a unui “Multumesc”, a unui “Imi pare rau”, a unui “Scuza-ma”, sau a altor astfel de cuvinte.

Aceste carti educative sunt extrem de importante pentru ca datorita lor cei mici invata cat de importante sunt aceste cuvinte in viata de zi cu zi. Si o asemenea carte, la fel ca si cartea privind bunele maniere despre care am discutat anterior, pot sa fie citite, sau pot fi redate prin apasarea unui singur buton.

Parintii pot sa isi indrepte atentia si spre diferite alte carti electronice pentru copiii lor, carti prin intermediul carora cei mici pot ajunge in situatia de a vorbi o limba straina.

Exista carti educative prin intermediul carora copiii pot sa invete matematica, aceasta fiind de mare ajutor atat la scoala cat si in viata de zi cu zi. Zilnic, la magazin sau la piata ne lovim de calcule, asa ca avand cunostinte de matematica totul pare mai simplu si mai usor.

Asadar, dupa cum se poate vedea, cartile educative pentru cei mici, indiferent ca sunt carti de povesti, carti de matematica, carti care cuprind codul bunelor maniere sau diferite alte carti educative, sunt extrem de importante pentru cei mici.

0 Shares
You May Also Like