Totul despre Minnie Mouse

Totul despre Minnie Mouse

0 Shares
0
0
0

Minnie Mouse este unul din cel mai cautat personaj interpretat de animatori petreceri copii. Daca pentru copii este interesant personajul in sine consideram ca pentru parinti este la fel de interesant modul in care acest personaj a fost construit de catre celebrul Walt Disney.

Pana la urma si parintii au fost odata copii si au adorat desenele animate produse de acesta. De aceea in continuare va prezentam modul in care Minnie Mouse a evoluat si aparitia sa.

In 1928, Walt Disney si Ub Iwerks au creat  soricelul Mickey Mouse pentru a actiona ca inlocuitor al starului anterior Oswald Lucky Rabbit. Dar Mickey nu putea sa umple golurile singur. Printre cele cateva trasaturi  pe care le avea Oswald, pentru crearea noului personaj s-au pastrat relatiile acestuia cu alte personaje si in special relatiile lui amoroase.

Pentru ca Mickey sa aiba sansa de a-si imita predecesorul la flirt, cineva a trebuit sa inlocuiasca personajele de care Oswald era interesat. Acest inlocuitor al  lui Miss Rabbit, Miss Cottontail, Fanny urma sa devina Minnie Mouse.

Minnie a fost conceputa in stilul unei fete “flapper”. Costumul ei principal era o rochie scurta, care deseori ii dezvaluia pantalonii cu buline distinctive. In desenul animat Karnival Kid din 1929, s-a aratat, de asemenea, ca poarta ciorapi negri care erau, de asemenea, la moda in randul fetelor flapper. Pantofii ei sunt probabil cel mai distinctiv articol de imbracaminte.

Pentru efectul comedic, ea poarta pantofi supradimensionati cu toc inalt, care sunt prea mari pentru picioarele ei. In mod obisnuit, picioarele ii aluneca din pantofi si chiar isi pierde pantofii in Gaucho.  Impreuna cu Mickey, ea a fost reproiectata in 1940. Palaria a fost inlocuita cu o funda si chiar si pantofii au primit fundite.

Ochii au fost, de asemenea, prezentati cu mai multe detalii. In anii patruzeci si cincizeci, aspectul si personalitatea ei au devenit mai conservatoare. Minnie aproape intotdeauna poarta rosu sau roz, dar in primele ei aparitii, ea putea fi vazuta purtand o combinatie de albastru, negru sau verde (cand nu a fost reprezentata in alb si negru).

Personalitatea initiala a lui Minnie este jucausa, muzicala si flirtanta. Deseori portretizeaza un interpret ca un dansator sau un muzician pe care Mickey incearca sa-l castige. O parte din comedia celebrelor scurt metraje este gradul variat al succesului pe care Mickey il are in impresionarea lui Minnie. Ulterior, dupa redesign, Minnie devine de cele mai multe ori o femeie in primejdie pe care Mickey incearca sa o salveze.

Ea este, de asemenea, supusa la o multime de modificari in incercarea unor animatii reusite. Pe parcursul anilor treizeci, relatia dintre Minnie si Mickey s-a solidificat si, in cele din urma, au devenit un cuplu constant.

Minnie a aparut pentru prima data in Plane Crazy. Minnie este invitata sa se alature lui Mickey in primul zbor al avionului sau. Ea accepta invitatia, dar nu si cererea  pentru un sarut in mijlocul zborului. In cele din urma, Mickey ii fura lui Minnie un sarut, dar acest lucru are ca rezultat doar plecarea ei din avion.

0 Shares
You May Also Like