Cleaner pentru unghii pentru lac semipermanent – un produs esential

Cleaner pentru unghii pentru lac semipermanent – un produs esential

0 Shares
0
0
0

Solutia de curatare a unghiilor este un produs esential pentru pregatirea si intretinerea unghiilor, folosit pentru degresarea si curatarea unghiilor inainte de o manichiura sau o aplicare de lac. Pregateste unghia pentru ca lacul sa adere mai bine.

Pentru ce serveste, cum sa-l folosesti si cu ce difera de agent de indepartare, vei sti totul datorita ghidului nostru.

Cleaner de unghii, ce este?

Un cleaner pentru unghii, 1000 ml, Riche este un produs lichid de curatare si degresare. Elimina sebumul de pe unghiie si o pregateste pentru etapele urmatoare. Este alcool izopropilic. Multe marci de lac semipermanent ofera un agent de curatare. Este adesea transparent, sau colorat roz sau albastru.

Este produsul esential pentru o aplicare de lac semipermanent de calitate profesionala pentru ca simpla curatare a unghiilor nu este suficienta.

Avantaje: un cleaner pentru unghii are o actiune degresanta pentru a evita unghiile grase si o actiune antibacteriana.

Cand sa folosesti un cleaner de unghii  intr-o aplicare de lac semipermanent?

Foloseste-l inainte de a aplica stratul de baza al lacului tau de unghii semipermanent, pe unghiile naturale, pentru a indeparta orice apa care ar putea fi la suprafata apei.

Acest lucru asigura o mai buna aderenta a lacului. La sfarsitul aplicarii, foloseste-l pentru a degresa ultimul strat de lac catalizat sub lampa LED.

Indiferent de culoarea aleasa si de numarul de straturi de culoare, va trebui sa utilizezi solutia de curatare a unghiilor. Indeparteaza stratul de transpiratie si stratul uleios.

Cum se foloseste un cleaner de unghii?

Pregateste un bumbac inmuiat cu putin clear de unghii, apoi trece-l pe unghii. Acest gest simplu este suficient pentru a le curata si degresa.

Servetele pentru prepararea unghiilor

Exista si servetele de unghii gata facute, deja inmuiate in detergent pentru a te ajuta sa iti pregatesti unghiile. Cele gasite pe Amazon au un raport calitate-pret foarte bun, dar nu numai.

Se poate inlocui un cleaner de unghii cu un alt produs?

Nu este obligatoriu sa folosesti un cleaner, dar daca nu mai ai si vrei sa-ti degresezi unghiile, alcoolul la 70° sau un solvent fara acetona va fi potrivit, chiar daca unghia nu va fi la fel de stralucitoare ca la un adevarat cleaner.

Curatator si grund, care este diferenta?

Solutia de curatare este un alcool la care nu s-a adaugat niciun ingredient, spre deosebire de solventul care contine adesea uleiuri esentiale si agenti grasi care modifica stralucirea lacului.

De aceea este mai bine sa foloseste un cleaner de unghii pentru curatarea si degresarea unghiilor si lacului catalizat.

De unde sa cumperi cleaner si la ce pret?

Un cleaner de unghii il gasesti in toate magazinele, saloanele de infrumusetare si chiar si supermarketurile care ofera lac semipermanent. Dar cea mai usoara cale este pe internet. Sunt site-uri care ofera multe marci si la preturi foarte atractive. Acest lucru il face usor de comparat.

Multe truse de lac semipermanent contin un cleaner de unghii, trebuie doar sa iti amintesti sa cumperi unul nou cand ai folosit toata sticla.

0 Shares
You May Also Like