Cui faci cadou personalizat in cadrul nuntii si ce fel de cadouri poti alege

Cui faci cadou personalizat in cadrul nuntii si ce fel de cadouri poti alege?

0 Shares
0
0
0

Nunta esteun moment de bucurie impartasita alaturi de familie si prietenii buni. Este important sa fie totul planificat din timp si sa fie construita imaginea dorita. Mirii si nasii sunt cei mai importanti si ei trebuie sa simta ca totul a fost realizat conform dorintelor lor.

Mirii si nasii, dar si alti invitati sau rude, ori prieteni, pot oferi cadouri personalizate in cadrul nuntii. Iata cui poti face cadou personalizat in cadrul acestui eveniment si ce fel de cadouri poti alege:

  1. Mirii pot face cadou personalizat nasilor atunci cand le propun sa le fie nasi de cununie

Mirii pot face un cadou frumos nasilor in momentul in care le propun acestora sa le devina nasi. Ei pot alege sa faca un cadou miri unic, frumos, cu un mesaj special. Pot alege un obiect care sa aiba un citat sau un gand personal, ori o declaratie de respect si dragoste. De asemenea, pot cumpara un obiect cu o poza inclusa. Un asemenea exemplu poate sa fie ceasul personalizat pe care il gasesti pe site-ul 23H.ro, alaturi de alte modele speciale.

  1. Nasii pot sa le faca un cadou de nunta unic mirilor

Nasii, la randul lor, pot face un cadou unic mirilor. Ei pot sa le ofere acest dar inainte sau dupa nunta, pentru a marca acest inceput de viata in doi si pentru a sarbatori noua uniune a familiilor. Nasii vor deveni ghizii familiei nou infiintate si vor putea sa ii ajute pe tot parcursul vietii lor de cuplu. De aceea un cadou personalizat care sa sarbatoreasca aceast eveniment este perfect. Se pot alege obiecte care sa aiba mesaje frumoase si care sa aminteasca de dragostea pe care si-o poarta.

  1. Parintii mirilor pot sa primeasca un cadou personalizat de la acestia

Atat pentru miri, cat si pentru parintii acestora, nunta este foarte importanta. De aceea tinerii pot face cate un cadou personalizat parintilor lor pentru a le reaminti de dragostea pe care o simt pentru ei. Pentru a descoperi modele pentru acest tip de cadou si pentru a avea inspiratie, poti urmari site-ul 23H.ro.

  1. Domnisoarele de onoare pot primi un cadou personalizat din partea miresei

Domnisoarele de onoare sunt foarte importante pentru intreaga nunta. Ele sunt cele care se ocupa de mare parte a organizarii in cadrul nuntii si ajuta mireasa in legatura cu orice are ea nevoie. De aceea, ele trebuie sa fie rasplatite si pot primi un cadou care sa le arate aprecierea din partea miresei. Astfel, pot avea parte de un cadou personalizat special pentru ele. Isi vor aminti cu drag de ziua nuntii si de clipele frumoase petrecute impreuna.

  1. Cavalerii de onoare pot avea parte de un cadou frumos din partea mirelui

Cavalerii de onoare pot primi si ei un dar din partea mirelui. Ei sunt cei mai buni prieteni ai acestuia sau rudele apropiate. De aceea este important sa primeasca un dar special, unic. Pot sa aiba parte de un cadou personalizat de suflet sau unul haios, in functie de alegerea fiecaruia.

0 Shares
You May Also Like