De ce a creat Vanessa Youness Amal clinica YOUness?

0 Shares
0
0
0

Dr. Vanessa Youness Amal, este medic specializat in chirurgie reconstructiva post-traumatica si a lansat in anul 2016 clinica YOUness.

Care au fost motivele pentru care a fost creata aceasta clinica, plus multe alte informatii despre medicul Vanessa Youness Amal, veti descoperi in urmatoarele randuri ale acestui articol.

Pe cand se specializa pentru a deveni medic chirurg, Vanessa Youness Amal a primit scoantul diagnostic de scleroza in placi. Pentru alte persoane, sa afle ca sufera de aceasta boala, ar putea fi un adevarat soc, tinand cont de severitatea bolii. Iata cateva informatii despre aceasta afectiune:

  • SM este o boala progresiva a sistemului nervos central, pentru care nu exista nicio leac in prezent.
  • Mai multe femei decat barbati au SM – este de doua-trei ori mai frecventa la femei decat la barbati.
  • SM este cea mai frecventa boala a sistemului nervos central la adultii tineri.
  • SM nu este direct ereditara, desi susceptibilitatea genetica joaca un rol in dezvoltarea sa.
  • SM nu este contagioasa sau infectioasa.
  • Diagnosticul de SM este in general intre 20 si 40 de ani, desi debutul poate fi mai devreme.
  • Exista o gama larga de simptome, oboseala fiind una dintre cele mai frecvente.

Nu exista niciun medicament care sa poata vindeca scleroza in placi, dupa cum sustine medicina alopata, motiv pentru care vestea ca sufera de aceasta afectiune, poate provoca un adevarat soc pentru cei bolnavi.

Vanessa Youness Amal insa, este o persoana diferita. Ea si-a dorit sa afle care sunt cauzele care au declansat aceasta boala (cauzele in general sunt necunoscute), si factorii de risc.

Ajutata de catre profesorul si doctorul Stefan Stangaciu, cel care este presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, si care i-a promis Vanessei ca nu o va lasa sa ajunga intr-un scaun cu rotile, in urma protocolului sau de tratament, aplicat cu disciplina chirugicala, dr. Vanessa Youness Amal a reusit sa opreasca evolutia bolii, dar si sa se vindece de leziunile avute candva, si care au fost provocate de aceasta boala.

Cum oamenii buni fac fapte bune, dupa ce s-a vindecat de scleroza in placi, Vanessa Youness Amal s-a hotarat sa ajute persoanele care sufera de scleroza in placi, dar si de alte afectiuni grave. Astfel ea a creat in anul 2016 clinica YOUness, acolo unde pacientii pot beneficia de tot felul de tratamente alternative si proceduri terapeutice.

Iata cateva exemple de tratamente si proceduri care pot fi aplicate in aceasta clinica: presopunctura, reflexoterapie, psihoterapie, decalcifierea glandei pineale, apiterapia, terapia cu venin de albine, masaje terapeutice cu miere, nebulizari, cataplasme, cure profunde de detoxifiere, dietoterapia (alimentatie exclusiv vegetariana, fara gluten si fara zahar), ionic detox (o metoda externa de detoxifiere care elimina toxinele prin picioare), gimnastica medicinala, inhalatii cu produse apicole, fitoterapia, acupunctura, aromoterapia, cromoterapia, etc.

La data de 4 iunie 2019, alaturi de doctorul Stefan Stangaciu, dr. Vanessa Youness Amal a lansat cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”, cu scopul de a ajuta bolnavii de scleroza multipla si nu numai, sa isi regaseasca puterea in a lupta cu boala. In carte, dr. Vanessa Youness Amal povesteste despre cum s-a vindecat.

0 Shares
You May Also Like