De ce fel de masa este nevoie pentru aparatul de electrostimulare 20 PADS?

De ce fel de masa este nevoie pentru aparatul de electrostimulare 20 PADS?

0 Shares
0
0
0

Electrostimulator este un aparat de electrostimulare cu 20 PADS care trebuie achizitionat de catre orice salon sau cabinet medical, are 4 programe presetate: fast slim, pierdere in greutate, ingrijirea pieptului si drenaj limfatic, respectiv un program auto.

Are 10 Pads mari si 10 Pads mici, 2 Pads pentru sani, 2 Pads pentru tratamentul facial si 10 cabluri si un set de benzi elastice. Acest aparat are o garantie de 12 luni. Cheltuielile sunt repede amortizate de catre orice cabinet, pentru ca electrostimularea este foarte solicitata, ducand la eliminarea celulitei, accelerarea circulatiei sanguine, tonifierea musculara, tratarea ridurilor, pierderea in greutate.

Dar mai este nevoie de ceva, de o masa pentru aparatul de electrostimulare 20 PADS. Masa este de obicei vanduta cu aparatul, pentru ca doar pe aceasta este sustinut electrostimulatorul. De obiceti culoarea acestor aparate, precum si culoarea mesei este alba, fiind dispozitive medicale.

Daca la un salon sau un cabinet medical, s-a deteriorat masa electrostimulatorului, atunci se poate face o comanda pentru a cumpara o masa noua, fara care aparatul nu poate fi pus in functiune, fiind partea de sustinere a acestui aparat.

Pentru a achizitionat o astfel de masa, cabinetul respectiv va trebui sa ofere detalii despre aparat pentru a se potrivi perfect. Se poate face comanda online, livrarea apoi prin curier cu plata la ramburs se va face in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica.

Este important ca atat aparatul, dar si masa sa fie in perfecta stare de functionare, pentru ca reprezinta un ansamblu care daca are vreo defectiune poate produce daune, si cine si-ar dori acest lucru…Desigur, nici pacientul, dar nici cei care aplica tratamentul de electrostimulare.

Trebuie deci acordata o atentia maxima de catre personalul medical, trebuie verificata zilnica starea de functionare, daca este foarte des folosit, se poate deteriora mai rapid, dar prin atenta folosire si verificare permanenta atat masa, cat si aparatul de electrostimulare sunt folosite conform instructiunilor de utilizare.

Garantia la achizitionare este de asemenea importanta, pentru ca daca este in perioada de garantie, masa se poate repara sau se poate inlocui gratuit sau conform contractului de garantie.

In consecinta, aparatul de electrostimulare si masa care apartine acestuia sunt de importanta maxima pentru ca tratamentul aplicat depinde foarte mult de functiile oferite, dar si de o functionare perfecta, pentru ca pacientii sa nu sufere, acestia vin la tratament, ar fi neplacut sa fie cumva afectati negativ, daca masa sau aparatul nu functioneaza corect.

Grija trebuie sa fie a celor care ofera serviciile medicale, in primul rand, si uneori chiar pacientul se poate sa constate in timpul tratamentului orice problema aparuta si sa o comunice personalului, pentru a fi verificata si remediata imediat, astfel procedura de electrostimulare va fi eficienta, se vor putea remedia orice probleme aparute.

De succesul acestui tip de tratament depind factorii urmatori: aparatul de electrostimulare cu masa inclusa, grija personalului, atentia pacientului, verificarea permanenta a aparatului. Apelati cu incredere la asemenea tratamente in cele mai bune cabinete medicale sau saloane.

0 Shares
You May Also Like