Ce accesorii pot sa poarte barbatii

Ce accesorii pot sa poarte barbatii?

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii ca bijuteriile sunt cele mai indragite obiecte si accesorii pentru femei, care de fiecare data cand au ocazia isi cumpara tot felul de bijuterii.

In ceea ce priveste confectionarea acestora, trebuie mentionat faptul ca bijuteriile pot sa fie confectionate din metale foarte pretioase, precum aurul alb sau aurul galben, dar si din alte metale precum argintul, inoxul sau otelul inoxidabil.

Ei bine, aceste bijuterii, dupa cum am mai spus, sunt foarte indragite de catre femei, insa sunt si o multime de barbati care isi cumpara bijuterii pe care le poarta de fiecare data cand au ocazia.

Se spune despre ceas, ca ar fi cam singura bijuterie pe care ar fi indicat sa o poarte un barbat. Se spune ca acest accesoriu iti permite sa tragi mai multe concluzii despre persoana care il poarta, insa asta cu conditia sa ai cunostinte in orologerie.

Se pare ca acest accesoriu si-a pierdut de mai mult timp simpla utilitate, si anume aceea de a fi un purtator al timpului. Mai nou, ceasurile cele mai noi sunt foarte tehnologizate, astfel ca apar ceasuri piata care costa extraordinar de multi bani.

Inelul este o alta bijuterie pe care un barbat poate alege sa o poarte de-a lungul vietii, iar din momentul casatoriei, acesta poate sa fie inlocuit de verigheta, sau pe langa verigheta, se poate purta si un inel, pe post de accesoriu.

Domnii care isi doresc un astfel de accesoriu, mai mult ca sigur isi vor indrepta atentia doar asupra inelelor din aur alb sau din aur galben, insa sunt si barbati care aleg sa poarte inele din argint. Dealtfel, argintul este preferat de catre domni si in ceea ce priveste alte bijuterii.

Se mai spune despre barbati, ca toti aceia care se respecta, trebuie sa aiba acasa cel putin una sau doua perechi de butoni, deoarece acestia indica atentia la detalii, dar reprezinta si un stil sofisticat pentru purtatori.

O alta bijuterie foarte indragita de catre barbati, este fara doar si poate bratara. Cei care sunt mereu eleganti, vor alege o bratara scumpa din aur, fie din aur alb, fie din aur galben. Cei care prefera argintul, pot sa opteze pentru bratari realizate din acest metal, si cu siguranta se pot gasi o multime de bratari din argint.

Pandativele sunt deasemenea foarte indragite de catre majoritatea barbatilor, si asta in ciuda faptului ca ele nu au nici un rol functional, ci ajuta doar la atragerea atentiei si la iesirea in evidenta, asta bineinteles, in cazul in care sunt asortate cu o tinuta potrivita.

La fel ca si restul bijuteriilor, si pandativele pot sa fie confectionate din materiale foarte pretioase, cat si din materiale mai putin pretioase, iar preturile acestora vor fi diferite, de la caz la caz.

Ei bine, cu siguranta cei care isi doresc sa isi cumpere bijuterii, vor stii ca pot sa le gaseasca si la amanet bijuterii, dar si la magazinele online de specialitate, sau la magazinele de specialitate din fiecare oras al tarii.

0 Shares
You May Also Like