De ce sa alegi un cadou experienta?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi se izbeste de situatia de a nu mai sti ce cadou sa aleaga, sa nu mai aiba suficient timp sa caute prin magazine sau sa aiba parte de un “Multumesc!” timid cand de fapt sarbatoritul visa la cu totul si cu totul altecva de ziua lui.

So… cadourile materiale incep usor usor sa fie inlocuite cu activitati. Oamenii sunt mai deschisi, vor sa experimenteze noutati, sa incerce activitati noi, sa vada locuri noi, sa fie surprinsi cu experiente la care poate nici nu se gandeau sau din contra si le doreau de mult timp dar nu au avut suficienti bani sau curaj sa incerce.

Asa ca e timpul sa incepi si tu sa oferi cadouri experiente care sunt si ieftine si scumpe, si pentru femei si pentru barbati dar si pentru cupluri, familii sau copii, si pentru cei carora le place sa leneveasca dar si pentru cei care adora adrenlina.

Site-uri sunt mai multe atat in tara cat si in afara, astfel incat poti sa alegi sa oferi un cadou tu stand linistit in fata laptopului pe canapeaua ta comoda din Germania iar sarbatoritul la el in Romania. Comanzi cadoul, il primesti online, i-l trimiti online. Super!

Sau esti pe ultima suta de metri inainte de a ajunge la o petrecere si nu ai cumparat nimic… Solutia? Comanzi voucherul pentru ce experienta ti se pare tie cea mai potrivita, il primesti in cateva minute, il printezi si… esti gata de party!

Există atat de multe motive pentru a alege un cadou experienta în loc de un cadou material… In afara de ce am povestit mai sus, las aici si alta o mica lista:

  1. O experiență este memorabilă. Amintirile și experiențele trăite sunt mai valoroase decât lucrurile pe care le deținem. Un cadou experienta va crea amintiri de neuitat pentru persoana care îl primește.
  2. O experiență poate fi personalizată. Dacă cunoști bine gusturile și preferințele persoanei căreia îi oferi cadoul, poți alege o experiență care să se potrivească perfect cu acestea. Astfel, vei arăta că ai luat în considerare cu adevărat ce îi place și că îți pasă de ceea ce simte.
  3. O experiență poate fi mai sustenabilă. Din moment ce nu se creează deșeuri materiale, un cadou experienta  poate fi considerat o opțiune mai sustenabilă decât un cadou fizic.
  4. O experiență poate fi mai distractivă și mai interactivă. În loc să stai în casă și să te uiți la un cadou material pe care nu stii unde sa il mai asezi, o experiență poate fi mai interactivă și mai distractivă. Acest lucru îi va face pe cei care primesc cadoul să se simtă mai conectați și mai implicați.

Si daca nu stii ce experienta sa alegi poti opta pentru un voucher valoric de suma pe care esti dispus sa o dai si sarbatoritul va folosi acest voucher cand isi doreste el, urmand sa aleaga una dintre zecile de experiente oferite de furnizor. Sigur va gasi ceva ce i se ptriveste!

Un cadou experienta poate fi o alegere excelentă pentru a-i arăta unei persoane cât de mult îți pasă de ea și pentru a crea amintiri de neuitat.

0 Shares
You May Also Like