Aston Martin DB9Indiferent care ar fi performantele acestei masini, nu cred ca ar fi o persoana care sa zica ” cu toate ca design-ul este uimitor, vreau sa stiu performantele ”.

Si intr-adevar, este uimitor! Si poate ca nu este atat de usor de manevrat, si poate ca nu ajunge la acea viteza greu de imaginat, insa masina vine cu un design mai rar intalnit.

Fiind una din masinile fresh ale acestei perioade, Aston Martin DB9 poate depasi orice alta masina lejer cand vine vorba de confort. Peste 60% din exteriorul acestei masini este nou din punct de vedere al design-ului, rotile sunt de 20 de inch cu niste anvelope vara marca Michelin, insa daca te furisezi in interiorul masinii, totul ramane neschimbat. Design-ul interior este neschimbat iar acesta nu aduce deloc un plus masinii.

Legat de interiorul masinii, Aston nu a reusit inca sa cupleze radioul cu satnav intr-o singura componenta, trecerea de la display-ul plin de butoane la Garmin satnav care este independent si foarte multifunctional ar fi putut schimba in totalitate perspectiva pe care o ai atunci cand conduci Aston Martin DB9.

Lasand de-o parte toate opiniile si zvonurile, DB9 pare sa fie dintr-o alta lume. Cele mai bune masini sport, in momentul in care atingi o viteza foarte mare, par sa o ia razna, insa Martin DB9 ruleaza perfect datorita structurii aerodinamice pe care o are.

Avand in vedere ca varful este foarte ascutit, exista o neclaritate in spate care contribue la senzatia ca cele doua jumatati nu functioneaza impreuna. Nu este absolut deloc periculos, insa nu iti ofera acea incredere la apasarea maxima a pedalei. Cu taote acestea, senzatia respectiva va disparea dupa cateva zile sanatoase de condus.

Aveti o masina puternica si nu gasiti anvelope vara Bucuresti potrivite pentru masina, atunci vizitati www.anvelomag.ro pentru noile oferte de vara .

Motorul V12, pe care Aston Martin il numeste ca fiind parte din noua generatie de motoare. Pe langa faptul ca este de o performanta exceptionala, sunetul ( pentru cei pasionati de zgomotul scos de boliduri ) este unul incitant, dar in acelasi timp exotic ce poate hrani pasiunea oricarui inrait.

In cele din urma, macar iti aminteste sa apesti butonul Sport, care nu doar trece evacuarea pe modul turbo, dar totodata scoate un sunet pe care nu ai cum sa nu-l observi. Atat de observabil, de fapt, ca atunci cand revi la normalitate, Aston Martin DB9 ti se va parea precum un hamster jucandu-se printre rumegus.

Deci, dupa cum multi ar spune, noul DB9 este la fel cum a fost si pana acum. Un design superb, excelent pentru condus, cu un design ce devine valorificat pe zi ce trece. Dar este indeajuns?

Sa fim sinceri! In cazul in care Aston ar opri productia la toate R&D si ar continua de la acest DB9 pentru tot restul vietii, atunci in mod sigur va arata putin singur si gasirea unui posesor ar fi posibila in cateva decenii. Insa, daca aveti acel ceva care sa va faca sa cumparati un Aston, atunci cu siguranta v-ar placea sa vedeti cum inainteaza din punct de vedere al tehnologiei, design-ului si performantei.

Iar in cele din urma, Aston este o masina pentru performanta, dar cel mai mult pentru eleganta!

Alte stiri actuale :

1. Masini britanice pentru pompierii din Mures
2. Franţa câştigă 900 de euro din vânzarea fiecărui autoturism Dacia Logan – La Tribune
3. B-Max – maşina cea mai bună pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii?
4. Dacia Sandero, noua maşină Top Gear? Vechea maşină low-cost a emisiunii va fi schimbată
5. Cele mai tari acrobatii pe masina! Ei sunt NEBUNII care isi risca viata pentru cateva SECUNDE de glorie! VIDEO

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.