Off Road cu Bicicleta HDSCu privire la tipul de ciclism pe care doriti sa-l faceti, daca aveti de gand sa pedalati “off-road” foarte mult, cum ar fi sa utilizati bicicleta pentru a traversa paduri sau sa pedalati prin desert pe trasee nisipoase sau stancoase, o bicicleta dhs de munte este, probabil, ceea ce vreti. Bicicletele de munte sunt proiectate pentru echitatie in conditii mai aspre.

Bicicletele de munte sau mountain-bike-urile au explodat in popularitate in ultimii 20 de ani. Aceste biciclete au anvelope late, de obicei, cu trepte nodurose si un cadru solid, si sunt destinate sa se ocupe de trasee accidentate fara a se dezintegra.Bicicletele de munte nu merg la fel de repede ca si bicicletele rutiere, ceea ce ofera un compromis pentru durabilitatea lor, impreuna cu o pozitie mai confortabila de echitatie.

Bicicletele de munte sunt mai putin costisitoare fata de bicicletele rutiere. Bicicleta DHS 2645
are o multime de caracteristici impresionante, jante duble din aluminiu, suspensii atat pe fata cat si pe spate si nu in ultimul rand, componente Shimano.

Un mountain bike are, de obicei, anvelope noduroase late care asigura o aderenta mai substantiala si tractiune pe o varietate de suprafete, inclusiv pietris, noroi sau nisip.

Presiunea in pneurile bicicletei de munte este mai mica decat cea din bicicletele rutiere, din cauza volumului mai mare si un caucicuc mai moale ofera o mai buna tractiune. Jantele si spitele de pe rotile bicicletei de munte sunt mai puternice si mai durabile.

Majoritatea cadrelor de biciclete de munte entry-level sunt din otel, ca urmare a rezistentei, durabilitatii materialului,bicicletele din otel sunt mai putin costisitoare. Dezavantajele cadrului din otel sunt greutatea sa si ca acestea pot fi predispuse la ruginire.Bicicleta dhs 2645 are un cadru din otel.

Materialele mai avansate au si un pret mai ridicat dar nu si Sportaddict.ro . Urmatorul pe scara este aluminiu care este mult mai usor decat otelul si relativ puternic. Urmatoarele cadre sunt cele din fibra de carbon. Acestea sunt foarte asemanatoare cu aluminiu insa mai performante.

Topul cadrelor il detine titanul care este foarte usor si incredibil de puternic.  Spre deosebire de aluminiu si fibra de carbon, ambele poat esua in cele din urma, un cadru de titan pe un mountain bike va fi o alegere excelenta pentru piloti mari, datorita capacitatii sale de a suporta sarcini mai mari.

Exista intotdeauna un compromis, iar dezavantajul unui cadru de titan este ca titanul este foarte scump. Din cauza costurilor, aceste biciclete cu cadre de titan de obicei se incadreaza in domeniulul ciclistilor de performanta care participa des la competiti.

Ghidonul bicicletei dhs de munte este plat si vine direct de pe tija. Ghidonul permite cilistilor sa se aseze in pozitie verticala si ofera o pozitie buna pentru a putea manevra bicicleta in cele mai bune conditii. Modul in care un mountain bike este proiectat permite ciclistilor sa stea in picioare intr-o pozitie care le ofera cel mai bun control al bicicletei, cu un centru de greutate bine plasat si le ofera capacitatea de a trece greutate inainte sau inapoi pentru a oferi echilibru si pentru a le permite sa se adapteze la diferite terenuri.


Cititi si alte stiri :

1. Ce viteza atinge o bicicleta cu hidrogen? [VIDEO]
2. Drumul spre birou fara masina: Incearca bicicleta din bambus!
3. FOTO | „Stafeta ciclista SM”: Cinci studenti sustin un tur national, pentru persoanele cu scleroza multipla. Tinerii au ajuns si la Alba Iulia
4. Sorin Oprescu vrea ca bicicleta să devina mijlocul de transport nr. 1 în Capitala. Copenhaga, un reper pentru Bucuresti
5. Incredibila poveste a ROMANULUI care calatoreste în jurul lumii pe BICICLETĂ: Nu imi este frica FOTO

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.