Idei de jocuri pe care sa le incerci anul acesta

Idei de jocuri pe care sa le incerci anul acesta

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de jocuri, niciun alt gen nu este la fel de popular ca jocurile de actiune, iar jocurile de actiune sunt la fel de populare pe Android. In Play Store, veti gasi mii de jocuri de actiune, inclusiv jocuri cu impuscaturi, lupte, aventuri, jocuri de platforma si multe altele, ceea ce face dificila gasirea celor mai bune.

Iata care sunt cele mai bune jocuri de actiune de pe Android in 2022. Uneori, jucandu-te prea mult, poti zgaria telefonul, iar noi iti recomandam sa folosesti carcase iPhone.

Call of Duty Mobile

Call of Duty Mobile este un alt joc de actiune foarte promitator, care vine cu actiune maxima. Jocul include un mod multiplayer iconic in care veti avea diferite submodele, cum ar fi Team Death Match, Free for All, Frontline si alte moduri. De asemenea, vine cu tone de arme, pe care le poti personaliza si le poti face mortale.

Call of Duty dispune, de asemenea, de modul Battle Royale, care functioneaza foarte asemanator cu PUBG Mobile. Vei fi lasat pe o insula cu alti jucatori si va trebui sa ii ucizi pe ceilalti jucatori pentru a castiga meciul. In general, Call of Duty Mobile este un joc de actiune foarte complet si ar trebui sa-l incercati.

Cover Fire

Cover Fire este un alt joc de actiune promitator care are un potential mare. Principalul lucru despre Cover Fire este ca este un joc offline, ceea ce inseamna ca il poti juca offline. Evident, acest lucru inseamna unele sacrificii, dar este un joc excelent pentru a omori timpul, mai ales atunci cand nu ai acces la internet. In general, Cover Fire este un joc de actiune foarte bun si ar trebui sa-l incercati. Puteti juca Cover Fire gratuit, dar exista reclame si achizitii in joc.

Critical Ops

Critical Ops este un joc video FPS foarte faimos, cu peste 50 de milioane de descarcari si 1,7 in clasament pe PlayStore. In acest joc, poti juca ca terorist sau te poti alatura echipei de contra-terorism. Jocul are o progresie simpla, bazata pe abilitati, care se potriveste cel mai bine pentru jocurile FPS.

Dezvoltatorii continua sa adauge noi caracteristici la joc. Asadar, va puteti astepta la multe caracteristici noi in urmatoarele cateva luni. De asemenea, jocul este gratuit, dar exista achizitii incorporate pentru echipamente si articole de infrumusetare.

MADFINGER Games

MADFINGER Games este cunoscut pentru jocul sau de actiune impresionant. Compania are jocuri precum Zombie Shooter, Dead Trigger, Dead Trigger 2, jocuri de actiune precum Shadowgun Legends si multe altele. Toate jocurile au o grafica uimitoare, o mecanica de tragere excelenta si o multime de continut.

Unele dintre aceste jocuri sunt, de asemenea, multiplayer, astfel incat puteti face echipa cu prietenii dvs. pentru a va distra. Daca va plac mai mult shooterele cu zombi si SF, atunci jocurile MADFINGER sunt pentru voi.

Riptide GP: Renegade

Nicio lista nu este completa fara Riptide GP: Renegade. In acest joc te vei intrece cu alti jucatori folosind schiurile. Jocul are o mecanica extrem de realista care face jocul mai distractiv de jucat. In joc, in afara de campania obisnuita, puteti juca si online cu alti jucatori. Este disponibil la pretul de 19 lei si nu exista achizitii in aplicatie.

 

0 Shares
You May Also Like