Accesorii de top pentru piscine premium

0 Shares
0
0
0

Instalarea piscinei dvs. este primul pas în crearea unei experiențe pline de distracție pentru familie și prieteni. Ceea ce vă duce cu adevărat piscina la următorul nivel sunt accesoriile în care investiți pentru a vă îmbunătăți experiența.

Iată primele şapte accesorii petru Piscine Premium pe care le puteți lua în considerare pentru piscina dvs. și de ce.

1. Bariera pentru piscină

O barieră pentru piscină este concepută pentru a împiedica pe oricine să intre în piscină în timp ce aceasta este blocată. Odată ce ați instalat bariera piscinei, ați restricționat intrarea în piscină. Când căutați bariere pentru piscină, ar trebui să vă gândiți să căutați una care să împiedice inlcusiv accesul copiilor și animalelor de companie.

2. Acoperire pentru piscină

O acoperire pentru piscină împiedică murdăria, resturile și alți contaminanți din exterior să intre în piscină atunci când nu este folosită. Aduce și alte beneficii ingenioase, cum ar fi păstrarea căldurii din apă și reducerea pierderilor de apă prin evaporare. Din nou, nu toate capacele de piscină reprezintă şi o protecţie pentru copii sau animale de companie.

3. Scară pentru piscină

O scară de piscină vă poate îmbunătăți experiența. Dacă unii dintre utilizatori adoră să sară în piscină, o scară adaugă un plus de siguranță. Căutați o scară de piscină care este atât robustă, cât și anticorozivă. Multe scări de piscină sunt construite din oțel inoxidabil, care este destul de rezistent la coroziune.

4. Benzi de testare a apei

Testarea regulată a calității apei din piscină este esențială dacă doriți să țineți departe algele și bacteriile. O modalitate excelentă de a vă testa apa din piscină sunt benzile de testare a apei. Acestea sunt benzi mici care vin cu o scară de gradație a culorilor. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți banda în piscină și să o țineți câteva secunde. Apoi scoateți banda din apă și verificați culoarea acesteia față de scala de gradație a culorii furnizată.

5. Alarme pentru piscină

Alarmele pentru piscină sunt o modalitate ideală de a preveni accesul străinilor la piscina dvs. Ar trebui să luați în considerare instalarea acestora în zone din care intrușii sunt susceptibili de a intra în zona piscinei dvs., mai ales dacă nu aveți vizibilitate pe acea zonă. De asemenea, adăugați-le pe puntea piscinei dvs., lângă intrarea în piscină, precum și la cele mai apropiate uși și ferestre.

6. Lumini pentru piscină

Luminile pentru piscină oferă mai mult decât doar estetică și ambianță plăcută piscinei. Reprezintă un echipament de siguranță excelent, mai ales dacă vă place să înotați după lăsarea întunericului sau când lumina este slabă. Cel mai comun tip de lumini pentru piscină sunt luminile cu LED-uri. Acestea sunt, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere energetic și mai durabile. Dacă optați pentru lumini inteligente, puteți seta și diverse stări de spirit cu iluminare ambientală și diferite opțiuni de culoare.

7. Echipamente pentru curățarea piscinei

O piscină curată este una care este întreținută în mod regulat. Fără echipamentul potrivit pentru curățarea piscinei, poate fi dificil să curățaţi resturile şi murdăria din piscină. O piscină murdară este, de asemenea, locul în care algele și bacteriile pot prospera și crește, ceea ce o face nepotrivită pentru uz uman. Puteți lua în considerare investiția într-o mătură bună de piscină, un skimmer și un aspirator de piscină. Veți avea nevoie, de asemenea, de substanțe chimice care împiedică bacteriile și algele să intre și să crească în piscina dvs.

0 Shares
You May Also Like