Banda de alergare si beneficiile ei

Banda de alergare si beneficiile ei

0 Shares
0
0
0

Banda de alergare si beneficiile eiCele mai bune benzi de alergare ajusta viteza pentru a masura ritmul cardiac, pentru a va asigura ca ramane in intervalul de ritm cardiac tinta. Pur si simplu introdu FC dorit pentru ca masina sa se adapteze la aceasta comanda in timpul antrenamentului.

Reglare simultana

Reglarea simultana a vitezei si a inclinarii poate cauza probleme pentru unii utilizatori. Este adesea imposibil sa se faca ajustari manuale la produsele care ofera reglarea vitezei si a inclinarii. Daca configurarea pare incomoda, va trebui sa opriti masina si sa reluati programul initial. Programele exclusive FC permit ajustarea manuala a vitezei, oferindu-va un sentiment de securitate si control asupra antrenamentului.

  • Programe presetate si personalizate.Unul dintre principalele motive pentru care oamenii parasesc un program este plictiseala. Avand o banda care ofera multe programe la fel de originale si variate nu te poti plictisi prea repede. Capacitatea de a personaliza un program pentru a satisface nevoile specifice este, de asemenea, de mare interes. Asigurati-va ca programele se bazeaza pe cercetari serioase.
  • Profilul/identificarea utilizatorului.Identificarea diferitilor utilizatori si stocarea datelor reciproce este o functie ideala pentru a diferentia profilul membrilor unei familii, al unui cuplu sau al partenerilor de formare si, de asemenea, contribuie la alimentarea concurentei cu ceilalti sau cu propria performanta din trecut.

ID-ul de utilizator va permite sa va mentineti propriul odometru, sa stocati informatii despre instruire intr-o baza de date si sa creati sesiuni personalizate in functie de preferintele si obiectivele personale, una dintre cele mai importante.

Modalitati sigure de a va masura progresul. Cele mai bune benzi de alergare “amintesc” antrenamentele altor utilizatori din casa ta – ia in considerare stocarea si copierea datelor de la mai multi utilizatori.

  • Antrenamente pe intervale:Antrenamentele pe intervale includ antrenamente care alterneaza perioade de intensitate ridicata si intensitate scazuta, o modalitate foarte eficienta de a-ti creste rapid nivelul de fitness. Utilizati caracteristici de planificare care va ofera o multime de optiuni pentru antrenamente intermitente. Un program tipic se bazeaza, de obicei, pe perioade de un minut de odihna pentru un minut de munca. Programul trebuie stabilit astfel incat tot ce trebuie sa faceti este sa setati durata perioadei de odihna si durata perioadei de lucru.

Accesorii si caracteristici suplimentare:

Pentru a se diferentia de alte dispozitive, producatorii ofera caracteristici inovatoare pentru a beneficia la maximum de dispozitivul dvs, in special pentru a ramane motivati. Vezi aici banda de alergat Progressive RUN1000!

Aceste caracteristici sunt o valoare adaugata reala pentru dispozitiv si pot fi decisive in alegerea dvs., dar se adauga si la pret.
In mod ideal, banda de alergare ar trebui sa aiba o suprafata confortabila, cu un motor puternic (pentru intensitatea antrenamentului si longevitatea dispozitivului), inclinatie (pentru a lucra mai multi muschi si mai eficient), grea (pentru o mai mare stabilitate), cu o amortizare buna si, daca este posibil, cu un senzor de puls. Utilizarea unui contor de impulsuri este, de asemenea, un avantaj pentru o utilizare mai usoara si mai precisa.

 

0 Shares
You May Also Like