Materiale de care aveti nevoie pentru construirea unei case

Materiale de care aveti nevoie pentru construirea unei case

0 Shares
0
0
0

Materiale de care aveti nevoie pentru construirea unei caseSunteti interesat sa stiti care sunt acele materiale de baza pentru constructia unei case? Aici va vom arata o lista cu cele principale. https://www.materialeconstructiiploiesti.ro/ este locul din care pot fi cumparate toate, la cele mai mici preturi.

Atunci cand trebuie sa construim o casa, primul lucru pe care il luam in considerare sunt materialele de care avem nevoie pentru a o construi, inclusiv terenul, designul fatadelor, forta de munca si asa mai departe.

De aceea, aici va vom arata care sunt materialele pentru constructia unei case si va vom explica putin importanta pe care aceasta o au in rezultatul sau final. Trebuie clarificat faptul ca, in functie de pauze, modul in care este construita  o casa  se poate schimba putin, dar ne vom baza pe cea mai comuna care este o constructie de blocuri .

Cele mai importante materiale cu care se realizeaza constructia unei case sunt urmatoarele:

  • Materiale metalice:Prin acestea ne referim la tije, grinzi, profile, fire si tuburi metalice. Acestea sunt cele care dau putere structurii in general cum ar fi scheletul constructiei- pentru acestea sunt atat de importante, deoarece au capacitatea de a absorbi efortul de tractiune si torsiune al constructiilor impiedicandu-le sa coboare cu impacturi usoare.
  • Materiale de piatra si liant:Acestea sunt ciment, nisip, apa care ne permit sa facem amestecul care va servi ca adeziv al blocurilor / caramizilor, ceramicii si a altor elemente. Acestea sunt mai intai ciment amestecat si nisip uscat cu un raport de 4/1, cu 4 portiuni de nisip 1 ciment si se adauga cantitatea corespunzatoare de apa.
  • Materiale de ridicare:Cu acestea ne referim la blocurile de ciment sau caramizi si sunt cele care se vor forma si vor da structura principala constructiei impreuna cu celelalte elemente.
  • Materiale de sprijin temporar:Cu aceasta ne referim in special la structura anterioara care este construita din lemn pentru a face piese turnate pentru  acoperis de exemplu . Ele sunt un element esential pentru a efectua procesul de construire a unei case.
  • Materiale de finisare:Acestea sunt materiale electrice, tevi, instalatii sanitare, placi, tencuiala, vopsele…
  • Materiale suplimentare:In functie de proiectarea constructiei, vor fi necesare unele materiale suplimentare sau altele, iar aceste materiale includ toate cele utilizate in scopul decorarii casei construite.

Lista materialelor pentru constructia casei

Exista multiple  exemple de materiale pentru constructia unei case, si cu siguranta daca apelati la expert in domeniu , va puteti ghida si incepe sa faceti bugetul urmatoarei lucrari si de asemenea va recomandam sa cautati preturile in mai multe magazine de constructii din zona dumneavoastra si sa le comparati, astfel incat sa faceti o investitie perfecta.

Contructia unei case implica multa atentie si mai ales o buna cunostinta asupra calitatilor tuturor materialelor necesare pentru acest lucru.

Speram ca acest articol v-a fost util si ca, daca sunteti pe cale sa incepeti un proiect de constructie sau l-ati inceput deja, veti obtine cele mai bune rezultate posibile. Este intotdeauna bine sa cautam informatii pentru a fi constienti de tot si ca lucrurile merg asa cum ne asteptam.

De ce betonul este unul din cele mai bune materiale pentru case?

Constructia caselor din beton ofera proprietarilor de case multe beneficii, inclusiv eficienta energetica, durabilitate si intretinere redusa. De asemenea, casele din beton creeaza un mediu sigur, confortabil si sanatos, impreuna cu contributia pozitiva la mediu. Multe dintre aceste beneficii ofera proprietarilor de case economii financiare pe termen lung.

Doua sisteme de pereti utilizate in mod obisnuit pentru a construi case de beton includ blocuri de beton si forme izolate de beton (ICF). Ambele metode ofera numeroasele beneficii ale constructiei casei din beton. Cu toate acestea, spre deosebire de peretii ICF, blocurile de beton ofera o rezistenta termica mica, astfel incat pentru a obtine o eficienta energetica suficienta, peretii necesita o aplicare de izolatie.

In plus, constructorii pot construi cu usurinta si rapid un perete ICF, in comparatie cu constructia blocurilor de beton complicate si consumatoare de timp. Lipsa rezistentei termice si complexitatea constructiei blocurilor de beton fac din ICF cel mai bun mod de a construi pereti sub si deasupra nivelului pentru orice casa.

Masa termica mare a peretilor de beton etans, impreuna cu izolatia, previne curgerea si creeaza o casa etansa, performanta si eficienta din punct de vedere energetic.

Masa de beton incetineste miscarea caldurii printr-un perete in comparatie cu lemnul. Asadar, o casa din beton va ramane mai calda iarna si mai racoroasa vara decat o casa cu cadru din lemn, cu aceeasi cantitate de izolatie. De asemenea, betonul limiteaza scurgerile de aer, in comparatie cu constructia cu cadru din lemn – scurgerile de aer reprezinta cel mai semnificativ procent de pierdere de energie dintr-o casa.

Constructia casei din beton ofera un sistem de pereti mai durabil peste lemn si otel. Peretii de beton nu putrezesc atunci cand sunt expusi la umiditate de ploaie, difuzie sau flux de aer. Spre deosebire de otel, betonul nu rugineste atunci cand este expus la umezeala. Peretii de beton rezista termitelor. Din pacate, termitele pot distruge casele din lemn si pot cauza reparatii de mii de dolari.

0 Shares
You May Also Like