Ce face mai exact un avocat penal

Cand si de ce poti avea nevoie de un avocat in Israel?

0 Shares
0
0
0

 Ce face mai exact un avocat penal
Problemele cu legea pot avea consecinte grave asupra libertatii omului si mai ales daca actiunile se petrec intr-o tara complet straina de cea in care te-ai nascut si crescut. Atunci cand ai probleme cu politia in Israel, este bine sa ai in vedere un avocat ce cunoaste legile tarii in profunzime si care iti poate oferi un sprijin in rezolvarea problemei.

Pentru acest lucru, vei avea nevoie de Avocat penal roman in Israel. Cu o experienta vasta in domeniu si o lunga perioada de activitate la conducerea procuraturii penale din Haifa, Avocat penal roman in Israel raspunde tuturor solicitarilor de natura penala ale cetatenilor romani de pe teritoriul Israelului.

Cand poti apela la avocat penal roman in Israel?

In majoritatea cazurilor cand este implicata politia:

– In cazul unui accident rutier soldat cu moartea cuiva sau vatamarea corporala grava

– In cazul unui accident casnic soldat cu moartea sau vatamarea grava a cuiva.

– In cazul unui incident violent de orice natura

– In cazul traficului de narcotice de orice fel

– In cazul jafurilor, furturilor si crimelor, voite sau nu.

De asemenea, puteti contacta avocat penal roman in Israel si in urmatoarele situatii:

 • Cazier penal, arestare, judecata, cerere de gratiere.

Este nevoie de un avocat penal roman in Israel in special datorita experientei vaste pe care o detine in acest domeniu cat si datorita faptului ca poate comunica cu usurinta atat in limba romana cat si engleza sau ebraica.

Legile sunt facute sa fie respectate insa daca ajungeti sa aveti probleme cu politia, este bine sa apelati cu incredere la un birou de avocatura care sa stie sa va apere interesele in fata statului.

 Ce face mai exact un avocat penal?

Principalele caracteristici ale avocatului penal sunt urmatoarele:

 • Este responsabil pentru traducerea intregii limbi juridice pentru reprezentantul sau.
 • Prezinta magistratilor diferitele argumente juridico-penale.
 • Acesta prezinta elementele de proba necesare pentru a demonstra cu convingere o versiune favorabila a faptelor.
 • Acesta este responsabil pentru libertateapersoanelor care se confrunta cu proceduri penale.
 • El trebuie sa actioneze, de asemenea, intr-un rol de psiholog.
 • Trebuie sa fie o persoana umana cu suficienta intelegere pentru a-si ajuta reprezentantul sa-si mentina taria.
 • Trebuie sa aiba un nivel foarte ridicat de integritate si de asemenea, sa fie apt pentru investigatie.
 • El trebuie sa fie de asemenea, un bun negociator, sa aiba un caracter puternic si o atitudine buna.
 • El dezvolta strategii bune si este adeptul deciziilor fara a ezita.
 • El are o capacitate foarte buna de a comunica cu ceilalti.

Functii

Una dintre principalele sale functii este de a pregati si urmari prin intermediul unei anumite strategii de aparare sau rechizitoriu dupa caz, care are ca obiectiv principal convingerea judecatorilor de faptul ca, clientul sau este cel care are adevarul dar si motivul.

Avocatul penal este cel care are functia de a selecta toate probele pentru a castiga procesul penal. De asemenea, are responsabilitatea de a se ocupa de chestiuni legate de omucideri, divorturi, custodie, jafuri, agresiuni de tot felul, violuri si furturi.

Cum este legea in Israel?

Legislatia israeliana se bazeaza in principal pe un sistem juridic de drept comun, desi reflecta, de asemenea, istoria diversa a teritoriului statului Israel de-a lungul ultimelor o suta de ani (care a fost in diverse momente inainte de independenta sub suveranitatea otomana, apoi britanica ), precum si sistemele juridice ale principalelor sale comunitati religioase.

Sistemul juridic israelian se bazeaza pe dreptul comun, care incorporeaza si fatete ale dreptului civil. Declaratia israeliana de independenta a afirmat ca o formala constitutie ar fi fost scrisa, desi a fost amanata continuu din 1950.

In schimb, legile fundamentale ale Israelului (ebraica : חוקי היסוד , ħuqey ha-yesod) functioneaza ca legi constitutionale ale tarii. Statutele adoptate de Knesset, in special legile fundamentale, ofera un cadru imbogatit de precedent politic si jurisprudenta .

Influentele straine si istorice asupra dreptului israelian modern sunt variate si includ Mecelle (ebraica : מג’לה; codul civil al Imperiului Otoman ) si dreptul civil german, dreptul religios (Halakha evreiascasi Sharia musulmana ; mai ales in domeniul dreptului familiei ) si al dreptului comun britanic .

Instantele israeliene au fost influentate in ultimii ani de dreptul american si dreptul canadian si intr-o masura mai mica de dreptul continental (in mare parte din Germania).

Curtea Magistratului ( Beit Mishpat Hashalom ) se ocupa de cazuri civile de mai putin de 2,5 milioane de sicli, excluzand litigiile privind proprietatea asupra terenurilor, precum si cazurile penale in care pedeapsa maxima este de 7 ani. Instantele magistrale se gasesc in majoritatea oraselor israeliene. Curtea Magistratului are 6 subdiviziuni.

Curtea pentru minori se ocupa de infractiunile comise de persoane care nu aveau 18 ani la data urmaririi penale si unele aspecte legate de scoaterea copiilor din custodia parinteasca.  Curtea Familiei se ocupa de toate cauzele civile in care partile sunt membri apropiati ai familiei.

 

0 Shares
You May Also Like