Shell Helix cu amprenta neutră de carbon – Tipuri de ulei Shell Helix

0 Shares
0
0
0

Shell Helix cu amprenta neutră de carbon este un ulei de motor bazat pe tehnologii sintetice și care îndeplinește cele mai stricte cerințe ale producătorilor de unități moderne de putere pentru autoturisme. Elgeka-Ferfelis România SA este începând cu anul 2008,  importator și distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piața din România. Acest importator distribuie ulei de motor Shell Helix cu amprenta neutră de carbon pentru autovehicule. 

Spre exemplu Shell Helix cu amprenta neutră de carbon AG 5W-30 este aprobat pentru utilizare de către General Motors. Uleiul a trecut diferite teste de performanță, și și-a demonstrat calitățile de curățare excelente, eficiența ridicată și rezistență la forfecare, oxidare și volatilitate. Mai mult decât atât, uleiul de motor Shell Helix are caracteristici excelente la temperaturi scăzute, oferă economie de combustibil, ajută la reducerea zgomotului și la reducerea vibrațiilor motorului.  

Ulei sintetic Shell Helix Ultra Professional AM-L 5W-30

AM-L 5W-30 este un ulei de motor Helix Ultra Professional care îndeplinește cerințele stricte ale sistemelor de propulsie modern, fiind recomandat pentru utilizare de către producători auto de renume precum Maserati, BMW și Mercedes-Benz. 

Produsul este sintetizat din gaz natural pe baza tehnologiei inovatoare PurePlus , care furnizează lichid limpede, fără impurități. Uleiul îndeplinește specificațiile ACEA C3 și API SN / CF și este utilizat în motoarele diesel (inclusiv filtre de particule) și pe benzină. Shell Helix cu amprenta neutră de carbon oferă următoarele avantaje: economie de combustibil, durabilitatea motorului și protecție la uzură, curățenia motorului, controlul funinginei. Uleiul se caracterizează printr-un conținut scăzut de fosfor, sulf și cenușă sulfatată, ceea ce contribuie la protecția suplimentară a părților unității de putere.

Ulei sintetic Shell Helix HX8 ECT 5W-30

Shell Helix HX8 ECT 5W-30 este un ulei de motor complet sintetic pentru motoare pe benzină și diesel cu filtre de particule. Oferă protecție sistemelor de control al emisiilor (filtre de particule și convertoare catalitice) și ajută la obținerea unei economii de combustibil îmbunătățite. Uleiul de motor Shell Helix HX8 ECT este formulat cu tehnologii de ultimă generație pentru a fi compatibil cu sistemele de control al emisiilor care mențin DPF curat pentru a menține performanța motorului. În plus, acest ulei contribuie la reducerea frecării dintre piesele motorului pentru o economie de combustibil îmbunătățită.

Ulei sintetic Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30

Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 este un ulei de motor complet sintetic. Produsul este conceput pentru a satisface cerințele motoarelor pe benzină și diesel (cu filtru de particule) de la producători renumiți precum Skoda, SEAT, Volkswagen și Audi. Lichidul este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea în grupurile de propulsie care necesită un ulei care îndeplinește specificațiile ACEA C3. Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 este  fabricat din gaz natural folosind tehnologia PurePlus, care elimină prezența oricăror impurități străine tipice lichidelor pe bază de ulei. Un avantaj distinctiv al acestui ulei este economia de combustibil de până la 3%.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

0 Shares
You May Also Like