Unde sa imi repar telefonul?

1 Shares
0
0
1

Cu totii detinem un telefon inteligent, incepand de la copiii de gradinita in unele cazuri si pana la batranii care ies in parc pe banca, pe toti ii putem vedea ca detin un astel de smartphone.

Desigur, cei tineri isi aleg aceste telefoane inteligente in functie de caracteristici, pentru ca ei pe langa faptul ca il utilizeaza pentru a fi activi pe retelele de socializare, il mai folosesc si pentru anumite jocuri, pentru navigarea pe internet si motive cu siguranta ca mai sunt.

unde-sa-imi-repar-telefonul

Ei bine, stim cu totii ca majoritatea celor tineri se impart in trei categorii. De fapt cei mai multi sunt utilizatorii care detin iPhone sau Samsung, iar din a treia categorie fac parte cei care detin Htc, Sony, Huawei si alte marci.

Cu siguranta cei mai mari producatori de pe piata sunt cei de la Samsung si Apple (care produc seria de telefoane iPhone), si sunt preferati de catre marea majoritate a clientilor.

Si totusi, daca suntem detinatorul unui astfel de telefon si avem probleme de functionalitate ce facem?

Cu siguranta in cazul nefericit in care telefonul nostru iPhone nu mai functioneaza in mod corespunzator vom apela la un service telefoane pentru remedierea problemei. Problemele cel mai des intalnite ale modelelor iPhone ar fi spargerea geamului protector, nevoia de a se inlocui ecranul in cazul in care este sparta partea din spate, sau faptul ca telefonul ia contact cu apa sau alte lichide

Alte probleme intalnite la aceste telefoane ar mai fi problemele la microfon, probleme de redare sunet, semnalul prea slab al operatorului, blocarea aplicatiilor, faptul ca telefonul nu se deschide, neafisarea unor aplicatii descarcate, durata redusa a bateriei etc.

Reparatiile hardware ar fi cele de reparatie si inlocuire camera, reparatii si inlocuire baterie, inlocuire carcasa, inlocuire touchscreen, inlocuire ecran, reparatii sau inlocuire baterie, inlocuire difuzor sau microfon, inlocuire home button etc.

In ceea ce priveste software-ul se pot instala aplicatii, gps, se pot efectua resoftari, upgrade ios, downdrade ios.

Ei bine, si daca vorbim de Samsung, si acestea se pot defecta la fel de usor ca si telefoanele iPhone.
Si in acest caz, daca telefonul dumneavoastra are geamul protector spart, sau se doreste inlocuirea carcasei se poate apela cu incredere la un astfel de service.

Cu siguranta personalul calificat poate sa repare orice tip de telefon Samsung, fie ca acesta are probleme cu display-ul, ca a suferit anumite socuri mecanice, fie ca este nevoie de o reparatie la nivelul placii de baza, fie ca sunt probleme la conectorul usb pentru incarcare sau ca telefonul are probleme de semnal.

Un service profesionist cu siguranta poate sa resofteze orice model de telefon atat Samsung cat si iPhone, poate instala anumite aplicatii care utilizatorului ii pun probleme, si cu siguranta calitatea serviciilor oferite de un astfel de service este una superioara.

In mod evident, pe langa aceste servicii mai sus mentionate, un service gsm profesionist trebuie sa lucreze doar cu componente noi si originale pentru fiecare model de telefon, si ar trebui sa detina pe stoc si anumite accesorii pe care utilizatorul unui telefon le-ar putea comanda, si anume: casti, huse,folii protectoare, geam de protectie a ecranului, baterie externa, incarcatoare, selfie stick, accesorii .auto gsm.

1 Shares
You May Also Like