Ce trebuie sa stiti despre metoda de epilare cu tehnologia SHR?

Ce trebuie sa stiti despre metoda de epilare cu tehnologia SHR?

0 Shares
0
0
0

Oricine isi doreste sa profite de epilarea definitiva, dar mai intai ar trebui sa cunoasca care este metoda de epilare IPL cu tehnologie SHR. SHR este prescurtarea de la Super Hair Removal si aceasta metoda de epilare definitiva aduna doua metode intr-una, si anume tehnologia laseului si tehnologie IPL (Intense Pulsed Light).

Este o metoda revolutionara, care indeparteaza chiar si parul subtire, precum si cel deschis la culoare.  Este folosit un aparat epilare definitiva, pentru ca tratamentul de epilare definitiva sa fie respectat.

Aparatele cu tehnologie SHR sunt mult mai performante pentru ca au o fluenta marita, de energie pe centimetru patrat, utilizand capacitori de dimensiuni mai mari. Au si un sistem de racire in trei etape, si anume, apa, aer, semi-conductor.

Ce trebuie sa stiti despre metoda de epilare cu tehnologia SHR?

Acesti capacitori emit impulsuri in rafala sau consecutiv, timpul dintre impulsuri este reglabil, iar tesutul epitelial este protejat prin SHR, pielea nu se poate arde si nu este afectata in niciun fel.

S-au efectuat studii clinice, inainte de a se implementa tehnologia SHR, care au dovedit ca aceasta metoda de epilare definitiva nu are efect invaziv asupra pielii, si ca orice fototip de piele poate fi tratat in maxima siguranta.

Orice client trebuie sa cunoasca macar aceste cateva detalii despre tehnologia SHR folosita de aparat epilare definitiva pentru a apela cu incredere la functia sa de baza, si anume epilarea definitiva. In primul rand, exista un oarecare dubiu, daca epilarea este sau nu definitiva.

De aceea, clientii trebuie sa cunoasca detalii despre metoda de epilare, pentru a fi siguri ca merg pe mana specialistului si ca aparatul ofera aceasta oportunitate, si sa stie cum se poate efectua aceasta epilare cu asemenea rezultate.

Deci trebuie sa cunoasca tehnologia SHR incorporata in aparatele de epilare definitiva, cel putin sa stie ce inseamna si cum se aplica, pentru ca se aplica pe piele, iar pielea este foarte sensibila, de diferite tipuri, deci are nevoie de o maxima siguranta si garantia ca metodele aplicate nu sunt invazive, nu produc durere sau alte aspecte mai grave, si ca rezultatul final este permanent.

Daca stiti macar atat cat am prezentat despre metoda de epilare cu tehnologia SHR, veti putea apela la serviciile din saloanele cosmetice care au in dotare un astfel de aparat performant, chiar revolutionar, trebuie sa stiti sa solicitati sa vi se ofere astfel de servicii profesioniste, pentru ca va doriti, cu siguranta, ca sa nu mergeti din trei in trei saptamani la epilare, va doriti sa puteti beneficia de epilarea definitiva, si daca ati rezolvat aceasta problema destul de importanta pentru aspectul placut al pielii, veti putea sa recomandati oricui metoda de epilare definitiva.

Asadar, intrebati intai la salonul cosmetic daca aparatul pe care il folosesc pentru epilare are tehnologie SHR, pentru ca este cea mai noua metoda care si-a dovedit deja eficienta, si desigur si dumneavoastra veti fi foarte incantat de rezultatele pe care le veti obtine, daca aparatul de epilare folosit in salonul la care ati mers este de acest tip.

0 Shares
You May Also Like