Sfaturi pentru curatarea instrumentelor de resturile de ceara pentru epilat

Sfaturi pentru curatarea instrumentelor de resturile de ceara pentru epilat

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru curatarea instrumentelor de resturile de ceara pentru epilatAtunci cand trecem prin situatii in care avem nevoie de ingrijire medicala si pasim intr-un cabinet medical, printre primele asteptari se numara igiena locului respectiv. Daca ni s-ar intampla sa intram intr-un cabinet unde putem observa dezordine si murdarie suntem convinsi ca nu am accepta sa fim tratati de problema medicala intr-un astfel de loc.

Acest lucru se intampla si in cazul saloanelor de cosmetica. Igiena este unul dintre cele mai importante aspecte. Toate ustensilele trebuie sa fie la normele indicate de igiena incepand cu cele mai marunte instrumente si ajungand pana la decantorul de ceara sau alte aparate de dimensiuni mai mari.

Activitatea saloanelor de cosmetica se concentreaza pe ingrijirea pielii si a parului, iar acest lucru face ca subiectul igienei sa fie unul extrem de sensibil. Intrumentele de cosmetica pot sa fie purtatoare de bacterii, iar acestea se pot transmite atat intre client si cosmetician, cat si de la un client la altul.

Este absolut necesara respectarea unui set de reguli care impune curatarea, sterilizarea, dezinfectarea si purtarea unui set de articole de unica folosinta pentru evitarea raspandirii bacteriilor.

Odata cu activitatea din saloanele de cosmetica, de indepartarea firelor de par nedorite de pe corp cu ajutorul cerii, vine si problema curatarii instrumentelor de lucru.

Fie ca folosesti metoda traditionala a decantorului de ceara, fie te folosesti de bazele de ceara pe care le incalzesti cu ajutorul unui incalzitor, curatarea tuturor acestor instrumente este esentiala.

Stim cu totii ca ceara nu este produsul cel mai usor de curatat. Marea problema a cosmeticienelor este faptul ca ceara se intinde peste tot, este greu de scos atunci cand materialele textile se pateaza cu ceara, dar este greu de indepartat si de pe obiecte metalice sau din plastic.

Este important de stiut faptul ca pentru indepartarea resturilor de ceara de pe instrumentele de lucru exista solutii speciale care se gasesc in magazinele de specialitate. Nu este nevoie de aplicarea altor modalitati clasice, ci aceste solutii sunt excelente pentru aparate precum decantorul de ceara sau incalzitorul.

 

0 Shares
You May Also Like