Cum te prezinti in mod profesionist la o sedinta

Cum te prezinti in mod profesionist la o sedinta?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca le folosim in scop publicitar sau pentru a gazdui materiale in cadrul intalnirilor business, pentru cadouri corporative sau pentru a stoca diferite tipuri de documente, aceste mape de prezentare reprezinta, trebuie sa recunoastem, un instrument extrem de folositor in orice strategie de marketing.

Mapele companiei tale pot fi usor personalizate de Agrafa Print. Ei vor reusi sa puna intr-o lumina eleganta imaginea companiei tale.

Este usor sa lasi o impresie pozitiva clientilor sau partenerilor tai chiar de la primul contact cu ei. Mapele de prezentare reprezinta imaginea business-ului tau atat prin aspect, cat si prin utilitatea si calitatea lor. Trebuie doar sa transmiti grafica celor de la Agrafa Print si sa le sugerezi echipei designul pe care ti-l doresti si care crezi ca te reprezinta.

Mapele de la Agrafa sunt prevazute cu buzunare, dotate la randul lor cu fante pentru a putea insera mai usor carti de vizita. Este bine sa folosesti intotdeauna acest spatiu!

Pentru ca e un obiect mai mare, usor de folosit dar si de observat exista o mare posibilitate ca persoanele carora le inmanezi sa pastreze impreuna cu mapa si cartea ta de vizita si sa te contacteze.

Mai mult decat atat, acest spatiu poate fi utilizat pentru a adauga un talon mic, un coupon, un voucher sau ce mai doresti tu. Distribuirea unor astfel de mape in cadrul targurilor, conventiilor, intalnirilor cu clienti sau la diferite tipuri de evenimente te pot ajuta serios sa promovezi un proiect, un serviciu, chiar si un anumit produs.

Este suficient sa inserezi in mapele pe care le oferi la acest tip de intalniri materiale suplimentare, cum sunt pliantele, revistele sau flyerele, in care sa oferi detalii despre ofertele vizate. Vei reusi astfel sa beneficiezi de o metoda de a te promova ieftina, dar eficienta si extrem de bine targetata.

Foloseste asadar serviciile de personalizare pe care ti le ofera Agrafa Print pentru a realiza mape speciale, poti alege dintr-o varietate larga de finisari: cu simplu sau dublu big, plastifiere lucioasa sau mata, printare alb-negru sau color, o singura fata sau fata-verso, embosare, imprimare folio sau timbru sec.

0 Shares
You May Also Like