Cum te ajuta o motocoasa intr-o gospodarie?

Cum te ajuta o motocoasa intr-o gospodarie?

0 Shares
0
0
0

Daca locuiesti la casa trebuie sa stii ca nu prea ai cum sa scapi fara tunderea si ingrijirea gazonului sau a suprafetei cu iarba. Iar in sezonul cald aceasta activitate trebuie realizata chiar si de doua ori pe saptamana.

Cu atat mai mult in anotimpul ploios in care cantitatea de apa pe care o retine pamantul face ca iarba sa creasca mult mai repede. In acest sens o motocoasa iti va fi de un real folos datorita fiabilitatii si usurintei cu care realizezi aceasta activitate.

Daca te-ai intrebat vreodata de ce sa alegi o motocoasa in detrimentul altor utilaje pentru tunderea ierbii trebuie sa stii ca acest utilaj te va ajuta sa desfasori activitatea si in zonele mai putin accesibile.

De pilda, daca terenul este inclinat sau spatiul dintre gard si spatele casei este restrans iti va fi foarte usor sa tunzi iarba cu o motocoasa decat cu o masina de tuns iarba. O porti in ham, nu este atat de grea si poti controla nivelul si locul exact unde doresti sa elimini iarba crescuta.

O motocoasa este ideala si pentru defrisarea terenurilor cu buruieni, arbusti si tufisuri lemnoase. Capacitatea motorului face ca aceasta sa faca fata si vegetatiei bogate si de dimensiuni mai mari. Chiar si cele cu fir pot sa ajunga la aceleasi capacitati ca cele cu cutit. In cazul zonelor cu gazon, cele cu fir pot fi foarte eficiente.

De asemenea, dimensiunile reduse si forma acesteia permit depozitarea utilajului in spatii mici. In cazul in care spatiul de depozitare este ocupat deja si nu ii gasesti un loc in partea de jos, asa cum poate fi garajul unei masini, motocoasa poate fi chiar si suspendata de un suport pe peretele garajului cu atentia acordata fixarii sigure a acesteia.

In ceea ce priveste elementele aditionale care se gasesc in pachetul unei motocoase printre acestea se numara hamul de sustinere reglabil si confortabil, un set de scule si chei pentru montare, un recipient gradat pentru efectuarea amestecului de ulei sau de combustibil dar si un tambur cu fir pentru modelele specifice.

0 Shares
You May Also Like