Care sunt avantajele cafelei Lavazza?

Care sunt avantajele cafelei Lavazza?

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele cafelei Lavazza?Cafeaua este una dintre cele mai importante bauturi de pe planeta. Boabele de cafea contin proteine, aminoacizi, amidon, lipide si alte suplimente fundamentale. Boabele de cafea pe care le puteti achizitiona si de la Espresso Cafe, sunt bogate intr-o substanta naturala care contine mai mult de 1000 de amestecuri dinamice.

Cafeaua LAvazza de la Espresso Cafe vine cu o serie importanta de beneficii pentru dvs., iar in continuare veti descoperi cateva dintre acestea.

Cafeaua ofera suplimente fundamentale

Boabele de cafea Lavazza sunt umplute cu cateva vitamine si minerale diferite care se asteapta sa ramana bine. Un bob solitar contine vitamina B2, si B5, mangan, potasiu, magneziu si Niacin (vitamina B3).

Boabele de cafea de la organizatiile de calitate, de exemplu, boabele de cafea Lavazza sporesc, de asemenea, colesterolul grozav, deoarece ridica colesterolul lipoproteic de inalta grosime in corpul dumneavoastra.

Acest colesterol excelent poate diminua pericolul de mizerie din afectiunile cardiovasculare si, in plus, elimina colesterolul lipoproteinic cu grosime mica, care contureaza corpul.

Mai mult decat atat, cafeaua este un standout printre alte bauturi in cazul in care incercati sa obtineti o bautura savuroasa si aveti nevoie sa mentineti ponderea actuala. O cafea in jurul valorii de 8oz are doar 2 calorii si nu are grasime decat daca mergeti pentru Starbucks Frappuccino pe ea. De asemenea, cafeaua va creste ratele metabolice si consuma in acest mod mai multe grasimi.

Cafeaua imbunatateste si conserva muschii

Cafea va imbunatateste executia fizica, anima sistemul senzorial si o face sa trimita semne catre celulele grase pentru a separa raportul muschi-grasime care se evacueaza in sange si poate fi utilizat drept combustibil. In plus, sa constatat ca cafeaua construieste nivelele de hormon de adrenalina (epinefrina) in sange.

Cafeaua va protejeaza suplimentar muschii, deoarece influenteaza sosirea factorilor neurotrofici derivati de la creier (BDNF) si imbunatateste capacitatile neuromotorii. In plus, concurentii care au consumat cofeina inainte de a lucra au avut mai mult timp sa se epuizeze si sa-si imbunatateasca executia mentala.

Cafeaua reduce riscul de tumori

Cafeaua a fost descoperita pentru a scadea pericolul unor boli diferite, cum ar fi malignitatea orala, tumora hepatica, cresterea prostatei, boala endometriala si cancerul malign la nivelul receptorilor de estrogen negativ.

Doamnele care beau nu mai putin de o cafea in fiecare zi sunt cu 57% mai putin dispuse sa aiba cancer de san negativ la receptorul de estrogen. Mai mult, cercetarea comparativa arata diminuarea bolii endometriale cu 25% la femeile care au baut intr-o zi normala de cel putin 4 cafele. O investigatie distribuita in Jurnalul National al Cancerului a descoperit, de asemenea, ca un procent de 60% a scos in pericol malignitatea prostatica la barbatii care au baut zilnic o cafea. In orice caz, cafeaua protejeaza suplimentar ficatul de ciroza.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca oamenii au posibilitatea de a-si comanda cea mai buna cafea de la Espresso Cafe doar de dragul de a savura o cafea. Acestia isi pot comanda cafea de aici si pentru propria lor sanatate, tinand cont de avantajele acesteia.

0 Shares
You May Also Like