Care sunt serviciile unei case funerare - Ce include acestea si de ce sunt o optiune buna

Care sunt serviciile unei case funerare? – Ce include acestea si de ce sunt o optiune buna?

0 Shares
0
0
0

Casele funerare ajuta familiile intr-una dintre cele mai dificile si dureroase momente din viata lor: trecerea in nefiinta a unei persoane dragi. Ei sunt responsabili de planificarea si organizarea tuturor detaliilor, astfel incat familia si prietenii sa-si poata lua ramas bun de la defunct intr-un mod demn.

Casele funerare organizeaza transportul, imbalsamarea, trezirea si inmormantarea sau incinerarea ulterioara a decedatului, pe langa rezolvarea problemelor birocratice, cum ar fi obtinerea certificatului de deces sau publicarea in presa a detaliilor serviciului funerar.

Acest ajutor include transportul decedatului de la spital sau morga la locul de veghe si apoi la ultima sa locuinta, fie ca este vorba de un cimitir sau o urna dupa incinerare.

In plus, serviciile sale includ furnizarea sicriului, florilor, coroanelor de flori si a altor aranjamente mortuare, cum ar fi pietre funerare sau placi comemorative.

Din cauza circumstantelor dificile pentru familie, aceste servicii sunt foarte apreciate, dar sunt si scumpe.

Cat costa un pachet funerar in Statele Unite?

Casele funerare ofera diferite pachete care includ diverse servicii, dar datorita Legii funerare, persoanele care cauta aceste servicii nu sunt obligate sa achizitioneze produse pe care nu le doresc. Este foarte important sa va informati cu privire la drepturile dumneavoastra legale inainte de a lua o decizie.

Potrivit National Funeral Directors Association (NFDA), costul mediu al unui pachet funerar este de aproximativ 9.000 de dolari, dar poate creste dramatic in functie de multi factori, cum ar fi daca familia alege o inmormantare sau incinerare.

Potrivit Comisiei Federale pentru Comert (FTC), Legea funerara stabileste costurile de baza care sunt comune pentru orice inmormantare, cum ar fi amenajarea serviciilor, transportul persoanei decedate si obtinerea certificatelor de deces.

Legea stabileste, de asemenea, alte servicii suplimentare, cum ar fi imbalsamarea, sicriul, utilizarea unei aude sau a pietrei funerare.

Optiuni pentru destinatia finala: inmormantare sau incinerare

In mod traditional, unul dintre motivele pentru care familiile au decis sa-i ingroape pe cei dragi intr-un cimitir a fost acela de a le putea aduce un omagiu si, in acelasi timp, de a avea un loc unde sa-si viziteze ramasitele muritoare.

In prezent, un mormant din Statele Unite poate costa intre 2.000 si 5.000 de dolari, in functie de cimitir si zona. In plus, unele cimitire necesita o bolta de inmormantare care poate costa cateva mii mai mult, fara a lua in calcul costul deschiderii si inchiderii mormantului si valoarea pietrei funerare. Daca familia doreste o cripta sau un mausoleu special, costul creste considerabil.

Cealalta alternativa pe care o are familia este incinerarea. Este o optiune mai ieftina si utilizarea sa este in crestere.

Potrivit Cremation Society Of America, o incinerare in Statele Unite poate costa, in medie, intre 800 dolari si 1.000 dolari.

Cu toate acestea, acest cost de baza poate creste in functie de soarta cenusii. Unele companii le livreaza direct membrilor familiei; altii se ofera sa le raspandeasca in ocean sau in alta parte, ceea ce vine cu o cheltuiala suplimentara.

Incinerarea medie a crescut an de an pentru a depasi numarul de inmormantari in Statele Unite, iar tendinta va continua sa creasca in viitor. Intra pe pompe funebre pentru detalii.

Optiuni inteligente pentru planificarea viitorului

Multi oameni se intreaba cum sa planifice o strategie pentru a nu fi nevoiti sa faca fata acestor cheltuieli intr-un mod surprinzator in viitor sau sa nu lase aceasta povara financiara grea rudelor lor.

Unele companii, care permit adultilor, cu varste cuprinse intre 40 si 85 de ani, sa-i protejeze pe cei dragi de aceste greutati financiare.

Programul are doua componente: asigurarea de inmormantare sau, de asemenea, cunoscut sub numele de “cheltuieli finale”, care plateste numerar pentru a acoperi costurile de inmormantare; si un serviciu de sprijin familial oferit de Societatea gardienilor de consum funerar, care este responsabil pentru a ajuta rudele persoanei decedate sa rezolve procedurile funerare.

Accesarea acestui produs necesita doar patru pasi foarte simpli:

  • Completati un formular simplu pentru a primi o oferta de pret
  • Raspundeti la cateva intrebari de sanatate in aplicatie. Nu este necesar un examen medical
  • Primiti ghidul de acoperire prin e-mail
  • In cele din urma, cu o politica aprobata, veti avea linistea ca nu va fi niciodata anulata in timp ce platile sunt efectuate.

Beneficiile sunt multe:

  • Sunteti platit in primele 24 de ore de la aprobarea cererii
  • Politica plateste pana la 20.000 dolari in numerar
  • In caz de moarte accidentala, puteti plati pana la 100.000 usd ca beneficiu suplimentar.

Pot cere un buget funerar chiar daca nu a existat inca un deces?

  • Nu numai ca se poate face, dar este recomandat. In acest fel puteti avea informatii despre toate optiunile, fara graba si fara tensiunea unui moment atat de delicat. In acest fel, toate aspectele pot fi luate in considerare si evaluate in avans.

 

 

0 Shares
You May Also Like