Ce este Asigurarea proprietarilor de case prin grupul Ovb?

Ce este Asigurarea proprietarilor de case prin grupul Ovb?

0 Shares
0
0
0

Ce este Asigurarea proprietarilor de case prin grupul Ovb?Asigurarea proprietarilor de locuinte reprezinta o forma de asigurare a proprietatii care acopera pierderile si daunele cauzate locuintei individului si bunurilor din casa. Asigurarea proprietarilor de locuinte asigura, de asemenea, acoperirea raspunderii impotriva accidentelor la domiciliu sau pe proprietate.

Atunci cand o ipoteca este solicitata pe o locuinta, proprietarul este obligat sa prezinte dovada asigurarii bunului inainte ca banca imprumutanta sa-i elibereze un credit ipotecar. Asigurarea de proprietate poate fi achizitionata separat sau de catre banca imprumutanta.

Proprietarii de case care prefera sa obtina polita de asigurare proprie pot compara mai multe oferte si pot alege planul care functioneaza cel mai bine pentru nevoile lor. In cazul in care proprietarul nu are proprietatea acoperita de pierderi sau daune, banca poate obtine unul pentru ei la un cost suplimentar.

Platile efectuate catre o polita de asigurare a proprietarilor de locuinte sunt de obicei incluse in platile lunare ale ipotecii proprietarului casei.

Banca de creditare care primeste plata aloca partea pentru acoperirea de asigurare unui cont de escrow. Odata ce factura de asigurare este scadenta, suma datorata este decontata din acest cont de escrow.

Polita de asigurare a proprietarilor de locuinte incheiata la recomandarea unui specialist in servicii de consultanta din grupul Ovb, acopera de obicei acopera patru incidente asupra bunurilor asigurate – daune interioare, daune exterioare, pierderi sau deteriorari ale bunurilor / bunurilor personale si raniri aparute pe proprietate.

Atunci cand se face o reclamatie cu privire la oricare dintre aceste incidente, proprietarul va fi obligat sa plateasca o deductibila, ceea ce inseamna, in realitate, cheltuielile pentru asigurat. De exemplu, se face o plangere catre un asigurator asupra unei pagube interne a apei care a avut loc intr-o casa.

Costul pentru a aduce proprietatea inapoi in conditii de viata este estimata de un adjutant de creantesa fie 10.000 $. In cazul in care cererea este aprobata, proprietarul este informat cu privire la valoarea deductibila a acestuia, adica 4000 USD, in conformitate cu acordul de politica incheiat.

Compania de asigurari va emite o plata a costului in exces, in acest caz 6000 de dolari. Cu cat este mai mare deductibilul pe un contract de asigurare, cu atat este mai mica prima pe luna sau pe an pentru o polita de asigurare a proprietarilor de locuinte.

Fiecare polita de asigurare a proprietarilor de locuinte incheiata cu ajutorul expertilor de la grupul Ovb, are o limita de raspundere, care determina cantitatea de acoperire pe care asiguratul o are in cazul unui incident nefericit. Limitele standard sunt de obicei stabilite la 100.000 de dolari, insa detinatorul politei de asigurare poate opta pentru o limita mai mare. In cazul in care se solicita o plangere, limita de raspundere stipuleaza procentul din suma de acoperire care ar urma sa inlocuiasca sau sa repare daunele asupra structurilor de proprietate, a bunurilor personale si a costurilor de a trai in alta parte in timpul procesarii proprietatii.

Actele de razboi sau dezastrele provocate de catre natura, cum ar fi cutremurele sau inundatiile, sunt de obicei excluse din politele de asigurare ale proprietarilor de case.

Un proprietar de locuinte care locuieste intr-o zona predispusa la aceste dezastre naturale poate avea nevoie de o acoperire speciala pentru a-si asigura proprietatea impotriva inundatiilor sau cutremurelor.

Cu toate acestea, cele mai multe polite de asigurare de baza pentru proprietarii de case acopera evenimente precum uraganele si tornadele. Mai multe informatii despre acest subiect insa, expertii in consultanta din grupul Ovb pot oferi.

Politica de asigurare a proprietarilor de locuinte este diferita de cea a unei garantii la domiciliu . O garantie la domiciliu este un contract care prevede reparatii sau inlocuiri ale sistemelor si aparatelor de uz casnic, cum ar fi cuptoare, incalzitoare de apa, saibe / uscatoare si bazine.

Aceste contracte expira, de obicei, dupa o anumita perioada de timp, de obicei 12 luni, si nu sunt obligatorii pentru a fi emise un credit ipotecar. In timp ce asigurarea proprietarilor de locuinte nu acopera daunele care rezulta din intretinerea necorespunzatoare sau uzura inevitabila, garantia la domiciliu acopera astfel de probleme.

O polita de asigurare a proprietarilor de locuinte se deosebeste, de asemenea, de asigurarea ipotecara, care este luata in mod obisnuit pe cumparatorii de case care fac o plata in avans mai mica de 20% din costul proprietatii.

Asigurarea ipotecara acopera creditorul pentru emiterea unui imprumut unui cumparator de acasa, care altfel nu ar putea sa obtina imprumutul necesar. Practic, o asigurare a proprietarilor de case protejeaza proprietarul casei si o asigurare ipotecara protejeaza creditorul.

0 Shares
You May Also Like