Ce poti vizita in Muntenegru?

Ce poti vizita in Muntenegru?

0 Shares
0
0
0

Ce poti vizita in Muntenegru?
Romanii care isi doresc sa plece in strainatate in concediu, cu siguranta isi aleg destinatia turistica in functie de situatia financiara pe care o au.

In mod evident, cei care au o situatie financiara foarte buna si care isi doresc sa viziteze o destinatie de vis, isi vor indrepta atentia spre Monte Carlo, spre Palma de Mallorca sau spre Ibiza, in cazul in care isi doresc sa viziteze Europa, sau vor putea pleca in Dubai, in Thailanda sau in alte colturi ale lumii.

Ei bine, exista insa si o multime de cetateni romani care nu au o situatie financiara foarte buna astfel incat sa isi permita sa viziteze una din aceste destinatii, insa care isi permit sa viziteze tari europene foarte frumoase.

De exemplu, exista romani care pot alege sa viziteze Muntenegru pe cont propriu, iar astfel pot alege sa viziteze Podul de la Durdevica Tara, care se afla in partea de est a parcului Durmitor, si care este prima destinatie care trebuie vizitata in Muntenegru.

Acest pod are o lungime de 365 metri si 5 arcade, are si o inaltime de 172 metri, asa ca este locul ideal de unde se pot admira apele turcoaz ale raului Tara. Totodata acest pod este locul ideal in care turistii se pot bucura de o panorama minunata rezervatiei naturale.

Manastirea Ostrog reprezinta un alt obiectiv turistic impresionant din Muntenegru care trebuie neaparat sa fie vizitat de catre turistii care viziteaza aceasta tara.

Manastirea Ostorg este asezata pe o stanca verticala la o altitudine de 900 de metri de aceasta, si reprezinta un loc de pelerinaj ideal pentru crestin – ortodocsii din peninsula Balcanica. Cei care viziteaza Muntenegru, cu siguranta nu au voie sa rateze aceasta manastire.

Turistii care viziteaza Muntenegru trebuie apoi sa mearga si in statiunea de lux Saveti Stefan, care de fapt a fost un sat pescaresc construit pe o insula stancoasa, care este legata de uscat de o fasie foarte ingusta de drum.

Aceasta insula are case traditionale si strazi inguste, si reprezinta in momentul de fata un punct de atractie pentru foarte multi turisti, dar si pentru foarte multe celebritati care prefera sa isi petreaca vacantele in aceasta statiune.

Cei care prefera sa mearga la plaja, trebuie sa stie faptul ca plajele din Muntenegru sunt extrem de apreciate in toata Europa, asa ca turistii pot opta pentu plajele de pe litoralul Budva, precum: Jaz, Budva, Saint Nikoka, Slovenska Plaza, Mogren, Guvace, Queens`s Beach, Kamenovo, Sveti Stefan, Petrovac, si nu in ultimul rand plaja Becici, care a fost numita de catre expertii internationali ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje ale Marii Mediterane.

Ei bine, persoanele care isi doresc neaparat sa viziteze Muntenegru, pot alege sa opteze si pentru o excursie rafting Muntenegru, organizata de catre o agentie de turism.

Cei care merg in excursie cu o agentie de turism au mai multe avantaje decat cei care merg pe cont propriu, pentru ca nu mai trebuie sa se gandeasca la cazare, la transport, ci trebuie sa se gandeasca doar la distractie.

0 Shares
You May Also Like