???????????????????????????????

Ce sunt usile industriale si unde se folosesc

0 Shares
0
0
0

Usile industriale au un sistem de deschidere pe vertical si creeaza prin aceasta un spatiu inaintea si in spatele usii. Elementele unei usi sunt situate paralel cu plafonul, deasupra deschiderii ori in functie de orientarea acoperisului. In cazul halelor incalzite este indicat ca usile sectionale industriale sa fie foarte bine izolate.

Sunt usi industriale ce sunt furnizate de diferite firme optional cu un record la toc ce are ca scop separarea termica intre sine si zidarie. In plus, garniturile de etansare protejeaza usa pe partile laterale, iar o etansare dubla protejeaza buiandrugul impotriva pierderilor termice. Astfel, coeficientul de transfer termic va fi mai bun cu pana la 21%.

Gama de produse de usi industriale este compusa din usi rapide si usi sectionale. Astfel, usile rapide au viteze de eliberare a golurilor foarte mari. De precizat ca usile industriale cu ridicare rapida sunt realizate din PVC, iar dupa modul de ridicare sunt impartite in mai multe categorii: usi cu impachetare, usi cu roluire si usi speciale pentru industria alimentara si farmaceutica.

Usile industriale rapide cu impachetare sunt utilizate cel mai frecvent pentru exterior, iar cele cu roluire in interior. Usile industriale rapide cu impachetare au sisteme de deblocare manuala ceea ce le face sa fie extrem de facile si rapide; au contragreutati care, in lipsa tensiunii, permit deschiderea usii foarte rapid. Usile industrial sectionale dispun de o serie de tipuri de culisare si pot fi montate in orice tip de gol.

Destinatia usilor industrial sectionale

Usile sectionale industriale sunt destinate spatiilor uriase de tipul halelor, spatiilor comerciale sau diverselor constructii ce sunt atipice. Acestea sunt construite pentru a rezista unui numar mare de cicluri de utilizare. Aceste usi sectionale ofera un nivel ridicat de securitate si izolare termica si sunt disponibile intr-o gama foarte variata de culori si tipuri de culisari.

Aceste avantaje fac ca aceste usi sa poata fi montate in orice tip de gol. Acestea pot fi accesorizate cu kituri pietonale care permit accesul rapid si facil, siguranta fiind principala caracteristica a usilor sectionale industriale. Aceste usi respecta standardele in vigoare privind protectia si securitatea personala si se construiesc la comanda.

Asadar, nu va fi nevoie de nici o modificare a golului existent. Usile indistriale pot fi accesorizate cu multe dispositive pe care le veti gasi la firma de unde veti cumpara usile. Usile industriale dispun de sisteme modulare care permit inlocuirea unui singur panou sau al unui singur reper, dar asta doar in situatia in care acesta a fost avariat.

Usile industrial se integreaza cu usurinta intr-un sistem de management al cladirii, dar se pot si sincroniza cu alte dispozitive ca linii de productie, rampe sistem parcare, control acces. Aceste usi se monteaza foarte usor si au o durata de viata lunga. De asemenea, acestea sunt optimizate pentru inlaturarea tensiunilor mecanice care, in timp, pot deteriora mecanismul de functionare

0 Shares
You May Also Like