Credite pentru persoane juridice

Credite pentru persoane juridice

0 Shares
0
0
0

Din diferite motive, firmele isi indreapta atentia spre cele mai atractive credite persoane fizice, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta pe scurt despre creditele spre care isi indreapta atentia de regula firmele.

Mai intai de toate amintim linia de credit, pentru care nu este necesara garantie. De regula firmele opteaza pentru aceasta solutie atunci cand au nevoie de bani pentru a achizitiona materie prima sau chiar marfuri. Aceasta solutie este aleasa si pentru plata salariilor, a furnizorilor sau pentru diferite alte plati.

Deasemenea, persoanele juridice isi pot indrepta atentia spre credite pentru capitalul de lucru, care vin cu cateva avantaje mari precum utilizarea creditului pe loc pentru nevoile de capital ale firmei, plata in rate lunare care pot fi egale sau customizate. Persoanele fizice care apeleaza la aceasta solutie au termen de 36 de luni pentru a-si achita imprumutul, si pot plati lunar rate egale.

In functie de preferinte, aceste credite pot avea dobanzi fixe sau dobanzi variabile, asa ca un asemenea credit cu siguranta este ideal pentru persoanele juridice.

Firmele care isi doresc sa se extinda au si posibilitatea de a opta pentru un credit pentru investitii, special creat pentru persoanele juridice.

Un asemenea credit poate fi accesat si de catre firmele care se afla la inceput de drum (sunt necesare si doar 3 luni de activitate), insa aici discutam despre credite pentru care sunt necesare garantii imobiliare.

Un asemenea credit vine cu rate lunare care pot fi egale sau customizate. Dobanda este usor de gestionat si poate sa fie fixa sau variabila, in functie de preferinte, iar termenul maxim pentru achitarea datoriei este de 60 de luni.

Persoanele fizice care au nevoie de un imprumut pot opta si pentru imprumutul de tip Factoring, care reprezinta modalitatea flexibila si rapida pentru finantarea capitalului de lucru si pentru imbunatatirea fluxului numerar.

Acest tip de credit permite dezvoltarea afacerii, si vine cu un mare avantaj si anume plata pe loc a facuturilor emise de catre clientii firmei, iar astfel se elimina dependenta fata de termenul de plata stabilit.

Acest tip de credit este ideal pentru finantarea capitalului de lucru, si necesita ca si garantii de acordare cesiunea de creante a relatiilor comerciale finantate.

Persoanele fizice care au nevoie de imprumuturi isi pot indrepta atentia chiar si spre creditele corporate. Acestea le vor oferi posibilitatea antreprenorilor sa se simta la clasa business. In functie de afacerea antreprenorilor si in functie de necesitatile lor, se pot obtine astfel de credite foarte atractive. Antreprenorii vor beneficia de servicii de consultanta atunci cand vor dori un astfel de credit.

Asadar, dupa cum se poate vedea, persoanele fizice pot opta pentru diferite tipuri de credite atunci cand au nevoie de bani pentru afacerea lor.

Cel mai indicat ar fi ca acestia sa studieze cu atentie ofertele bancilor, pentru a face cele mai bune alegeri. Cu cat se informeaza mai bine, cu atat sansele de a alege cel mai avantajos credit pentru persoane fizice sunt mai mari.

Antreprenorii care nu se informeaza in schimb, pot face o alegere gresita privind creditul.

0 Shares
You May Also Like