Crearea de pagini web în WordPress 

0 Shares
0
0
0

WordPress a fost, este şi va rămâne cea mai folosită platformă în ceea ce privește crearea unei pagini web, în special în rândul începătorilor.

Datorită costurilor reduse, dar și a popularității acesteia, oricine își poate crea un site fără prea multe bătăi de cap. Haideți să vedem cum vă puteți crea o pagină web, foarte simplu, în doar câteva minute, folosind WordPress. 

Alegerea unui domeniu și a hosting-ului

Numele de domeniu este foarte important pentru un site we. De aceea, nu uitaţi ca acesta să fie cât mai simplu şi uşor de reţinut, dar totodată suficient de atrăgător, acesta reprezentând şi o modalitate de marketing. De asemenea trebuie să adăugaţi şi o extensie, ce va fi în concordanţă cu viitorul conţinut al site-ului dumneavoastră. 

În ceea ce priveşte hosting-ul, pagina web are nevoie de un spaţiu fizic pe un server, tocmai pentru a stoca fişierele, imaginile, clipurile ce urmează a fi inserate pe noul site. Practic, acesta va asigura buna funcţionare pe Internet, în cele mai bune condiţii posibile.

Crearea şi personalizarea site-ului

După crearea contului pe WordPress dar şi a instalării acestuia, veţi obţine un site obişnuit, ce poate fi personalizat. Acum îi puteţi adăuga ce temă doriţi şi îl puteţi edita aşa cum aţi visat.

Aspectul vizual este foarte important în ceea ce priveşte o pagină web, aşadar nu uitaţi să inseraţi imagini, eventual create chiar de dumneavoastră, pentru un plus de originalitate. De asemenea, puteţi scrie articole şi puteţi începe să le publicaţi, în funcţie de domeniul ales.

Cu toate acestea, încercaţi să menţineţi un program privind postarea articolelor, numărul acestora reprezentând doar o constantă. Este recomandat să păstraţi un anumit număr pe lună sau săptămâna, tocmai pentru a nu vă bulversa cititorii şi vizitatorii.

Actualizarea site-ului

Aşa cum am menţionat la punctul anterior, este foarte important să vă menţineţi o regularitate în postări. Totusi, din când în când este bine să faceţi mici schimbări, mai ales în ceea ce priveşte aspectul vizual. Puteţi să modificaţi tema site-ului sau alte detalii ce pot face diferenţa, tocmai pentru a menține un interes sporit pentru pagina dumneavoastră web.

Încercați să fiți atent la fiecare detaliu ce poate fi actualizat și adus la o formă cât mai evoluată, tocmai pentru a nu se instala rutina în site-ul creat. De aceea, recomandăm să fiți întotdeauna la curent cu ultimele tendințe, ce pot fi aplicate si in cazul dumneavoastră.

 

0 Shares
You May Also Like