Top platforme de eCommerce

0 Shares
0
0
0
  1. BigCommerce

BigCommerce ofera o solutie de gazduire e-commerce, atat ca o platforma completa SaaS, cat si ca un cos de cumparaturi pentru alte tipuri de site-uri Web. Este probabil cel mai asemanator cu Shopify. Cei doi sunt adesea mentionati in aceeasi gama.

Pro-uri

Platforma de e-commerce vine cu capabilitati excelente de gestionare a magazinelor. Acesta ofera un numar mare de instrumente si functii, de exemplu, promotii, variante de produse nelimitate, optiuni de a gestiona returnari, cupoane si reduceri. O alta evidentiere este cu optiunile de livrare flexibile, care permit cotatii live si calcularea ratei.

In plus, BigCommerce se integreaza cu Amazon, eBay si retelele sociale. Acest lucru va permite sa vindeti prin multe canale de vanzare diferite. De asemenea, dispune de o multime de instrumente de marketing cu controale foarte granulare, cum ar fi controlul complet asupra formatului de adrese URL. Va recomandam best web design services.

API-urile multiple ii ajuta sa fie personalizabile si flexibile. BigCommeerce are, de asemenea, un magazin mare de aplicatii cu extensii pentru tot felul de nevoi, cum ar fi marketingul prin e-mail, automatizarea si promovarea produselor. De asemenea, puteti obtine peste 40 de optiuni de procesare a platilor fara taxe de tranzactie!

Contra

In mod traditional, BigCommerce a ramas in urma in ofertele sablonului sau. In timp ce au prins, utilizatorii primesc doar sapte sabloane gratuite pentru a alege. Temele premium pot fi, de asemenea, un pic mai scumpe. Din pacate, personalizarea designului nu este intotdeauna cea mai prietenoasa.

BigCommerce nu are caracteristici native POS, ca in alte solutii si vine cu o limita de vanzare pentru planul dvs. Este relativ scump sa obtineti functii avansate, cum ar fi un economizor de cos abandonat.

Preturi

Planurile BigCommerce costa intre 29,95 si 249,95 USD. Puteti sa economisiti niste bani pe planuri mai mari platindu-va anual. Exista, de asemenea, o optiune pentru intreprindere, dar trebuie sa intrebati despre asta. In plus, temele costa intre 145 si 235 USD.

In timp ce toate planurile va ofera tot ce aveti nevoie pentru a incepe, cu optiuni mai mari obtineti mai multe optiuni, cum ar fi segmentarea avansata a clientilor si filtrarea produselor.

Lipsa taxelor de tranzactie face BigCommerce mai atractiva decat alte optiuni din aceasta lista. Utilizati procesul de 15 zile pentru a afla daca este potrivit pentru dvs.

Cine este pentru?

Intreprinderile mari sau cele care asteapta o crestere rapida.

Shopify a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din sfera de comert electronic. Este o solutie gazduita complet cu sute de mii de utilizatori. De asemenea, avem un articol complet despre aceasta, daca informatiile de mai jos nu sunt suficiente pentru dvs.

Pro-uri

Platforma de comert este foarte usor de utilizat si rapid de configurat. Doar inregistrati-va cu adresa de e-mail si puteti incepe construirea magazinului dvs. si vindeti imediat. Interfata intuitiva faciliteaza, de asemenea, crearea de produse si include caracteristici SEO, cum ar fi tag-ul titlu si descrierea meta.

Shopify ofera zeci de teme gratuite, optimizate pentru dispozitive mobile, elegante. Mai multe sunt disponibile la achizitionare. Nu este necesara nicio codificare pentru a le personaliza, pur si simplu utilizati mouse-ul pentru a efectua modificari.

0 Shares
You May Also Like