Ochelari speciali pentru schiori

Ochelari speciali pentru schiori

0 Shares
0
0
0

Ochelari speciali pentru schioriOdata cu venirea iernii si odata cu caderea primilor fulgi de zapada, fiecare dintre noi incepem sa ne gandim deja la vacanta de iarna si la partia de schi. Indiferent daca iti place sa te dai cu sania, sau ca preferi sa te dai cu schiurile sau cu snowboard-ul, cu siguranta pe timpul sezonului de iarna nimic nu se compara cu o zi pe partie, sau cu un week-end la munte, unde poti merge pe partie in orice moment al zilei.

Iar pentru ca si copiii si adultii care au anumite defecte de vedere si care poarta ochelari de vedere sa se poata simti bine si sa se poata bucura in voie de vacanta si de sporturile de iarna preferate, in continuarea acestui articol iti prezentam cateva solutii ideale pentru ca acestia sa poata vedea clar chiar si pe partia de schi, iar aici discutam despre ochelarii de schi de la Lensa.

Insertie pentru lentile de corectie pentru ochelarii de schi

De cativa ani incoace, producatorii de ochelari au inceput sa fie din ce in ce mai atenti la nevoile purtatorilor de ochelari, si au inceput sa dezvolte treptat diferite modele care sa se plieze perfect pe orice activitate pe care o desfasoara cei care ii poarta.

Acesta este felul in care a aparut si insertia pentru lentile de corectie pentru ochelarii de schi, care im clipa de fata reprezinta o solutie foarte buna pentru impatimitii de sporturi de iarna.

Insertia reprezinta de fapt o rama din silicon, care este foarte flexibila, si in care se monteaza lentilele de corectie. Aceasta se fixeaza foarte usor in interiorul ochelarilor obisnuiti de schi si au avantajul mare de a fi compatibile cu aproape orice tip de ochelari schi, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In ciuda faptului ca se foloseste doar pentru ochelarii de schi, avantajul acestei insertii este acela ca lentilele de corectie nu mai au nevoie de alte tratamente, care in cele mai multe situatii sunt foarte costisitoare, deoarece ele se gasesc deja in lentilele ochelarilor de schi.

Mai mult decat atat, cu ajutorul acestora poti sa scapi de neplacerile provocate de nepotrivirea perfecta a ochelarilor de vedere in ochelarii de schi, care contribuie si la o vedere neclara, dar si la micsorarea unghiurilor de vizibilitate.

Ochelari de schi Over the Glass (OTG)

In conditiile in care preferi sa schiezi cu ochelarii de vedere, atunci solutia potrivita pentru tine consta in alegerea unei perechi de ochelari de schi Over the Glass (OTG), de la Lensa, iar aici discutam despre acei ochelari care iti permit sa fixezi in interiorul lor ochelarii de vedere pe care te-ai obisnuit sa ii porti in fiecare zi

Trebuie sa tii cont insa si de faptul ca nu orice ochelari de schi iti ofera permisiunea de a purta sub ei si ochelari de vedere. Ochelarii de schi OTG sunt special conceputi pentru a fi folositi în acest sens, si au partea interioara mai larga, in asa fel incat sa incapa si ramele ochelarilor de vedere.

In ciuda faptului ca aparent acesti ochelari reprezinta o solutie perfecta, marele dezavantaj al acestora, care a fost  confirmat de numerosi purtatori este faptul ca nu ofera o vizibilitate perfecta din cauza ca lentilele de corectie nu se aseaza suficient de bine pe ochelarii de schi, ceea contribuie la o vedere in neclaritate si micsorarea unghiurilor de vizibilitate, dar si faptul ca lentilele ochelarilor de vedere se aburesc aproape in permanenta, ceea ce insemna ca trebuie sa le stergi foarte des pentru a putea vedea prin ele.

0 Shares
You May Also Like