Ce platforma alegi pentru magazinul online?

Ce platforma alegi pentru magazinul online?

0 Shares
0
0
0

Ce platforma alegi pentru magazinul online?
In anul 2021 cu siguranta multe dintre afacerile offline vor trece in mediul online, iar acest lucru este cat se poate de evident, mai ales in contextul actual cand datorita pandemiei oamenilor lle este teama sa isi mai faca cumparaturile din magazinele fizice.

Deja multi proprietari de magazine offline s-au interesat cu privire la un eventual pret creare magazin online, pentru ca isi doresc ca inca de acum, de la inceputul anului sa treaca la comertul online.

Exista mai multi factori care conteaza atunci cand vine vorba de pretul pentru crearea unui magazin online la cheie, iar unul dintre acestia este platforma pentru magazinul online. Exista mai multe platforme magazin online, iar una dintre cele mai renumite este Squarespace.

  1. Squarespace – Cel mai bun constructor de magazine online

Squarespace este o platforma excelenta all-in-one pentru construirea unui magazin online de succes, creat pentru a vinde bunuri.

Acasta platforma se ocupa de gestionarea tuturor serverelor si va ofera instrumente usor de utilizat pentru construirea si administrarea magazinului. Preturile lor sunt destul de ieftine, cu plati anuale si caracteristici de baza.

Aveti acces la sute de sabloane optimizate si personalizabile pentru dispozitive mobile, pe care le puteti modifica in continuare folosind CSS si Javascript. Puteti incarca oricate produse fizice aveti nevoie, dar optiunea de vanzare a abonamentului vine doar cu planul Advanced Commerce.

Alte caracteristici principale sunt ferestrele si bannerele promotionale personalizabile, recuperarea cosului abandonat, calculele automate ale ratei de expediere, regulile de reducere personalizabile, integrarea personalizata cu API-urile si etichetele cu disponibilitate limitata pentru utilizare promotionala.

Cu toate acestea, unele dintre aceste caracteristici sunt disponibile numai cu planuri de nivel superior.

Squarespace va permite sa acceptati plati majore cu cardul de credit direct in contul dvs. bancar. De asemenea, puteti configura un cont Stripe pentru a accepta mai multe metode de plata, cum ar fi Apple Pay, PayPal etc. Toate acestea permit magazinului dvs. online sa accepte valute majore din intreaga lume.

De asemenea, puteti seta cote de impozitare personalizate cu suport pentru TVA, TVA si GST. Taxele se reflecta automat si pe facturile personalizabile.

Interfata Squarespace o face o platforma magazin online usor de utilizat. Configurati paginile de produse, gestionati inventarul, urmariti orice comenzi restante si gestionati baza de clienti dintr-o locatie centrala. Utilizati un instrument simplu de glisare si plasare, actualizati-va clientii prin e-mail si imprimati fisele de ambalare dintr-o locatie centrala.

Veti avea acces la analize de site-uri web si valori suplimentare de vanzari si conversii pentru a urmari succesul magazinului dvs. online. Veti obtine de asemenea, o prezentare generala a bazei de clienti cu date suplimentare despre cheltuielile totale, valoarea medie a cosului si alte criterii de referinta.

Printre rapoarte, puteti gasi cele mai bine vandute bunuri, tendintele actuale de vanzare, monitorizarea conversiilor de la o vizita la vanzari si multe altele.

Squarespace are asistenta pentru clienti 24/7 pe e-mail. Suportul lor de chat live este disponibil numai de luni pana joi. In afara orelor de chat live, sunteti intampinat de un chatbot, care raspunde la anumite cuvinte cheie din intrebarea dvs. scrisa.

Poate gestiona cereri simple, dar pentru intrebari mai specifice, va recomandam sa luati legatura cu o persoana de asistenta.

  1. Zyro – cel mai ieftin plan de baza

Zyro este o platforma magazin online care a fost fondata recent, si vine in intampinarea antreprenorilor cu idei noi pentru o platforma simpla de comert electronic. Planurile lor sunt destul de ieftine, incepand iar platforma are anumite integrari AI de ultima generatie pentru a va ajuta sa construiti un magazin online.

Puteti alege intre 11 teme gratuite optimizate pentru mobil, pe care le puteti modifica intr-o configurare a grilei cu functionalitate drag and drop. Puteti adauga produse fizice si digitale, dar acestea nu accepta vanzarea prin abonament in acest moment. De asemenea, sunteti limitat la 100 de produse cu cel mai ieftin plan, dar puteti face upgrade la produse nelimitate cu nivelul urmator.

Celelalte caracteristici principale sunt un plugin de chat live care vine ca implicit, coduri de reducere personalizate si carduri cadou. Functia de recuperare a cosului abandonat si integrarile cu Facebook si Instagram sunt disponibile cu planul Plus, care este de nivel superior.

Construirea magazinului dvs. online cu Zyro va permite sa acceptati plati de la principalele companii de carduri de credit VISA, MasterCard, Discover si AMEX. De asemenea, puteti adauga o varietate de aplicatii de plata terta parte, cum ar fi PayPal, Stripe si Square, pentru a numi cateva. In total, aveti acces la peste 70 de gateway-uri de plata acceptate, ceea ce este destul de impresionant.

Magazinul dvs. online cu Zyro este usor integrat cu Google Analytics pentru a urmari valorile de baza ale site-ului web si are o aplicatie de remarketing incorporata. De asemenea, aveti o prezentare completa a urmaririi comenzilor si a facturarii.

Asistenta pentru clienti Zyro este disponibila 24/7 prin e-mail si chat live. Optiunea de chat live devine disponibila dupa ce va inscrieti.

Acestea sunt asadar, doua platforme pentru crearea magazinelor online, insa puteti opta si pentru alte platforme magazine online cum ar fi Shopify sau Wix.

0 Shares
You May Also Like