Cum o imprimanta second hand poate inca sa ofere imprimare de prima clasa!

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca pretul de cumparare a unei imprimante noi multifunctionale s-a redus considerabil in ultimii ani, cumpararea unei unitati la mana a doua poate avea, de asemenea, beneficii de economisire pe termen mai lung, si exista o serie de elemente importante care trebue verificate cu atentie inainte.

Este extrem de important sa se inspecteze vizual numarul de rezervoare de cartuse cu jet de cerneala pentru a identifica culorile unice cu un cartus negru separat, care poate fi inlocuit individual, precum si starea tamburului, in cazul in care se cumpara o imprimanta laser, deoarece aceasta este intotdeauna o parte scumpa.

Uitati-va cu atentie la orice toner ramas in cartusul de toner – sau starea si nivelurile de cerneala la cartusele de cerneala instalate anterior, deoarece este foarte probabil sa fie necesara inlocuirea acestora.

O sursa de cartuse de cerneala ieftine, dar cu durata lunga de viata si imprimare de calitate poate fi gasita online la un site web de renume in domeniul consumabilelor pentru imprimante.

Fara indoiala, in cazul in care volumul de imprimare este extrem de mic – sa zicem, nu mai mult de o duzina de coli A4 in mai multe saptamani, atunci cumpararea unei imprimante la mana a doua poate, desigur, sa fie o solutie ideala.

Avansul in tehnologie, in doar un an sau doi poate insemna de multe ori ca modificarile tehnice sunt probabil nesemnificative sau nu intr-adevar relevante pentru nevoile de imprimare standard de zi cu zi..

Imprimantele sunt acum inlocuite mult mai frecvent – uneori la mai putin de doi ani, – din cauza preturilor scazute, si, ca urmare, este aproape sigur ca o imprimanta folosita poate oferi multe caracteristici actuale gasite la cele mai recente modele, inca in buna stare de functionare si la un pret de chilipir!

Cheia este sa verificati functiile de operare de imprimare al aparatului personal, si intotdeauna imprimati mai multe pagini de test la unitate pentru a verifica calitatea imprimarii, fara a utiliza un computer.

Prin aceasta metoda, se poate obtine o indicatie utila despre cum poate fi masurata frecventa cu care poate fi necesar sa fie inlocuit orice cartus sau toate cartusele imprimantei cu cerneala. Aceasta, desigur, ar putea avea un impact asupra pretului final!

Inainte ca foile de testare sa fie imprimate, acordati timp pentru a deschide unitatea sa verificati cu atentie, pe cat posibil interiorul corpului imprimantei asupra acumularii de praf, grasimi, pete de cerneala si scurgeri.

Incercati sa gasiti toate capacele de acces, in mod normal fara, laterale si din spate pentru a va asigura ca nu exista nici o hartie sau alte obiecte straine blocate oriunde in interiorul pieselor de lucru, sau in cavitati inaccesibile, care vor opri imprimanta de la lucru.

0 Shares
You May Also Like