Cum putem beneficia de clorura de magneziu

Cum putem beneficia de clorura de magneziu

0 Shares
0
0
0

Clorura de magneziu – minerala esentiala pentru functionarea optima a metabolismului. Cercetarile au aratat ca, continutul de minerale de magneziu din surse alimentare este in scadere, si ca epuizarea stratului de magneziu a fost detectata la persoanele cu anumite boli cronice.

●     Aceasta a dus la o constentizare sporita a aportului adecvat de magneziu si rolul sau potential terapeutic intr-o serie de afectiuni medicale. Studiile au demonstrat eficacitatea magneziului la aritmie, astm sever si migrena.

●    Dieta moderna, cu cereale rafinate, alimente procesate si zaharuri, contine foarte putin  magneziu. De aceea este indicat sa ne folosim de aceste suplimente de magneziu.

●     Chiar si magneziul din interiorul cerealelor integrale si legume proaspete a scazut constant in ultimii ani, din cauza epuizarii mineralelor din solurile noastre, ceea ce face suplimentarea de magneziu necesara pentru majoritatea oamenilor.

Asta nu este o problema deoarece clorura de magneziu o poti gasi chiar la Biosano.ro simplu si rapid. Afla cum poti beneficia la maxim de clorura de magneziu asa zisa si sare nigari.

●    Ca si alte suplimente alimentare, clorura de magneziu este destinata numai pentru utilizarea la adultii care au un deficit de nutrienti.

●    Magneziul asigura un ritm cardiac normal. Unele cercetari sugereaza ca acesta poate juca un rol pe termen lung si de prevenire a bolilor de inima.

●    Magneziul este asociat cu mentinerea sau imbunatatirea densitatii de minerale osoase, ca un component alimentar in combinatie cu potasiu, fructele si legumele, sau ca un supliment oral.

●    Daca se adauga clorura de magneziu in apa nu este doar relaxant, dar ajuta pielea in mod direct, ajuta sa fie absorbit de intregul sistem in timp ce tonifiaza pielea.

●     Clorura de magneziu poate fi aplicata direct pe piele prin pulverizare sau aplicare direct prin masaj.

Magneziul este o minerala esentiala cu dovezi de eficacitate in tratarea de eclampsie preeclampsie, aritmie, astm sever, si migrena. Este esential sa avem in casa clorura de magneziu care este atat de benefica si are multe intrebuintari.

0 Shares
You May Also Like