Cele mai bune pluginuri SEO pentru Wordpress

Cele mai bune pluginuri SEO pentru WordPress

0 Shares
0
0
0

Poate ca exista o multime de tool-uri SEO in momentul de fata, nimeni nu pune la indoiala rolul acestora, dar una dintre cele mai usoare si accesibile cai pentru a optimiza un website pe WordPress, este suita de pluginuri SEO. Pentru optimizare seo Bucuresti, intra pe DanBradu.com!

Din fericire, exista o multime de pluginuri SEO pentru WordPress, deci ai de unde alege. Nu exista insa cate un plugin pentru fiecare tip de SEO Tool la care te-ai putea gandi, in schimb exista cateva pluginuri SEO pentru WordPress pe care ar trebui sa le incerci, daca nu ai facut-o deja. Iata lista si descrierea celor mai importante pluginuri pentru WordPress:

wordpress-seo

1.    Wordpress SEO by Yoast.
Wordpress SEO by Yoast este considerat pe buna dreptate unul dintre cele mai bune pluginuri SEO pentru platforma WordPress. Este de fapt o suita completa de pluginuri, ce acopera aproape orice aspect SEO pe care il poti implementa pentru optimizarea website-ului tau, construit pe WordPress.

Cu WordPress SEO by Yoast poti analiza toti factorii onpage si offpage, poti crea sitemap-uri XML, poti optimiza elementele meta si de link precum si RSS-ul.

De asemenea se poate edita .htaccess si fisierul robots.txt, putand fi integrat cu usurinta in social media (Twitter sau Facebook) sau folosit pe multiple site-uri. In esenta, daca iti instalezi acest plugin pe website-ul tau wordpress, s-ar putea sa nu mai ai nevoie de altceva.

2.    All in One SEO Pack.
All in One SEO Pack este o alta suita foarte populara si usor de folosit, pentru website-urile pe WordPress. Exact ca si WordPress SEO By Yoast, poti folosi acest plugin pentru management-ul tuturor parametrilor SEO pe website-ul tau.

Acest plugin ofera sitemap-uri XML, optimizarea titlurilor si a meta-tagurilor, url-uri canonice avansate, etc. Una dintre feature-urile unice ale acestui plugin, este abilitatea de a elimina problemele care apar in urma continutului duplicat. De asemenea, este un plugin ce poate fi folosit cu usurinta pe website-urile e-commerce, construite pe platforma WordPress.

3.    Google XML Maps.
Daca nu iti doresti sa instalezi o suita completa de pluginuri pentru SEO asa cum ar fi WordPress SEO By Yoast sau All in One SEO Pack care printre altele ofera si facilitatea de generare a sitemap-urilor XML, dar iti doresti un plugin foarte simplu care sa faca acest lucru, atunci Google XML Maps este cu siguranta alegerea potrivita.

Acest plugin este foarte usor de folosit, nu este deloc complex si este foarte rapid chiar si daca website-ul tau este destul de mare si exista mii de pagini.

4.    HTML Sitemap for WordPress.
Iata un alt plugin (sau mai precis un template) de la Yoast. In timp ce sitemap-urile XML sunt fara indoiala foarte folositoare pentru motoarele de cautare, un sitemap HTML este cu siguranta mai folositor pentru vizitatorii umani.

Generarea de sitemap-uri HTML nu face parte din suita WordPress SEO by Yoast, ci este livrata separat. Template-ul din link este special, deoarece permite o flexibilitate sporita in momentul cand decizi ce ai putea include in sitemap-ul HTML.

0 Shares
You May Also Like