Cum să călătorești mai ușor împreună cu copilul tău?

Cum să călătorești mai ușor împreună cu copilul tău?

0 Shares
0
0
0

Cum să călătorești mai ușor împreună cu copilul tău?Mulți părinți își doresc să se bucure în continuare de bucuria pe care le-o oferă un concediu, dar își fac griji numai la gândul de a călători împreună cu un copil de vârstă mică.

Totuși, chiar și proaspeții părinți care nu-și scapă din priviri bebelușul nici măcar o clipă, se pot bucura de o călătorie confortabilă și de un concediu minunat, în care relaxarea înlocuiește greutatea de a fi părinte.

Poate că primul zbor și primul concediu cu copilul reprezintă inevitabil motive de stres pentru părinți, dar în realitate, acestea se pot dovedi a fi experiențe grozave.

Iată câteva sfaturi care vă pot fi de folos dacă urmează să plecați în călătorie cu un copil de vârstă mică:

Acordați-vă timp suplimentar

Pentru a vă bucura de un concediu grozav, puteți utiliza aplicația de călătorie Framey care vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica un concediu plin de relaxare.

Încercați să optați pentru destinații de vacanță prietenoase cu proaspeții părinți. Apoi, încercați să vă acordați timp suplimentar. Asta înseamnă să vă rezervați mai mult timp pentru a împacheta toate lucrurile de care veți avea nevoie, mai mult timp pentru a ieși cu toții pe ușă și mai mult timp pentru a ajunge la aeroport.

Atunci când plecați în călătorie cu un copil de vârstă mică sau cu un bebeluș, orice aspect necesită mai mult timp. Cel mai recomandat este să aveți toate lucrurile împachetate cu o seară înainte și să vă acordați cel puțin o oră și jumătate timp de pregătire la aeroport.

Dacă nu veți pleca cu mașina personală la aeroport, aveți grijă să vă rezervați taxiul din timp.

Cu un copil de vârstă mică, nu știți niciodată care este următoarea aventură – poate dori să fie hrănit, să fie schimbat sau poate plânge după jucăria sa preferată. Cel mai bine este să aveți mai mult timp la dispoziție.

Bazați-vă pe echipamentele potrivite

O scoică auto este cea mai recomandată pentru transportul copilului. În mod ideal, ar trebui să poată fi manevrată cu ușurință în timp ce rezolvați toate sarcinile în aeroport. Pe de o parte, scoica sau căruciorul ar trebui să fie ușor de gestionat, dar pe de altă parte ar trebui să îi ofere copilului tot confortul și protecția de care are nevoie.

Acceptați ajutorul celor din jur

Dacă plecați în călătorie alături de partenerul de viață, veți observa că totul devine mai ușor chiar de la plecarea din casă.

Partenerul poate transporta geanta pentru scutece și alte bagaje, poate scoate documentele din geantă, poate plia căruciorul și poate rezolva toate celelalte complicații care pot apărea, astfel încât mama să se poată dedica în întregime bebelușului.

Dacă nu călătoriți împreună cu partenerul de viață, apelați la persoanele din jur fără rușine. Adesea, o mână de ajutor la momentul potrivit se poate dovedi a fi salvatoare.

Nu plecați fără documentele copilului

În general, bebelușii cu vârsta sub 2 ani zboară gratuit, dar asigurați-vă că spuneți companiei aeriene din timp că veți avea călători cu un sugar. Cel mai probabil, compania de zbor vă va întreba care este numele și data nașterii bebelușului, iar aceste informații vor fi atașate rezervării de zbor.

De asemenea, nu plecați de acasă fără certificatul de naștere al copilului, deoarece este posibil să aveți nevoie de el.

În cele din urmă, încercați să dați dovadă de flexibilitate. Poate că acasă respectați un program strict de alăptare și hrănire sau de odihnă, însă călătoriile schimba inevitabil orice rutină. Este recomandat să aveți la îndemână o suzetă și să vă hrăniți bebelușul cât mai frecvent. Atunci când bebelușul este alăptat, scade presiunea aerului din urechile sale, iar asta îi sporește confortul.

0 Shares
You May Also Like