Care sunt florile potrivite pentru fiecare ocazie?

Care sunt florile potrivite pentru fiecare ocazie?

0 Shares
0
0
0

Fără prezența magnifică a florilor, nicio sărbătoare sau festivitate nu este completă. Acest lucru este adevărat peste tot în lume. Se poate spune cu certitudine că florile fac parte din viața ta, indiferent dacă locuiești într-un oraș mare din lume sau într-o localitate mică din România.

Apariția magazinelor de flori online a făcut ca selectarea și cumpărarea florilor să fie chiar mai simplă decât să te plimbi printr-un parc plin de flori, iar Floria este locul ideal către care să te orientezi.

Cu toate acestea, mulți dintre noi suntem nepricepuți când vine vorba de alegerea celor mai bune și mai potrivite flori pentru o anumită ocazie. Acestea nu sunt doar decorațiuni fără viață; au semnificații și simbolisme distincte și semnificative. Fără a le înțelege, florile nu pot fi utilizate eficient.

Pe lângă preferințele utilizatorului, culoarea, tipul, forma și dimensiunea unui buchet sau a unui aranjament floral sunt, de asemenea, factori importanți. A ține cont de toate aceste lucruri poate fi uneori dificil, mai ales dacă nu sunt planificate în avans. Acesta este motivul pentru care am subliniat câteva reguli și tradiții convenționale pentru selectarea florilor pentru diverse ocazii.

Cum alegem florile în funcție de ocazie

Ocazia este extrem de importantă. Alegerea ta de floare demonstrează intenția ta, iar mulți trebuie să ia o decizie între aranjamente florale individuale și buchete. Asigurați-vă că destinatarul este un pasionat de flori. Dacă da, ar trebui să luați în considerare individualitatea lor.

Este adevărat că doar inima poate alege floarea perfectă pentru cineva. Daca ai un motiv sau o ocazie specială, florile pe care le alegi iti reflecta emotiile. Floria oferă livrare personalizată de flori online pentru cele mai speciale ocazii.

Ziua Îndrăgostiților

Nu este Ziua Îndrăgostiților o ocazie fericită de sărbătorit? Totul este personalizat în roșu, inclusiv străzile și restaurantele, și sunt inimi peste tot. S-a stabilit obiceiul de a da flori de Ziua Îndrăgostiților pentru că exprimă afecțiune și dragoste pentru celălalt, iar trandafirii sunt floarea preferată în această zi, dar merită ales și un buchet de flori colorate.

Ce transmit culorile trandafirilor diferite?

  • Trandafirul roșu simbolizează pasiunea
  • Trandafirul alb simbolizează iubirea pură
  • Trandafirul galben simbolizează prietenia
  • Trandafir roz duce cu gândul la admirație
  • Trandafir de coral inspiră dorința

Flori pentru nuntă

Această ocazie necesită o pregătire amplă. Florile trebuie să completeze tema, stilul și decorul locului de nuntă. Este rezonabil ca mirii să fie pretențioși în ceea ce privește ținuta de nuntă.

Indiferent de dimensiune sau locație, sunt necesare buchete și aranjamente florale originale. Dacă sunteți pe cale să vă căsătoriți, trebuie să vă familiarizați cu stresul pentru a vă asigura că totul merge bine.

Selecția pentru ziua nunții poate fi sezonieră și se potrivește cu diverse scheme de culori și teme. Numeroase cupluri aleg să-și exprime emoțiile și sentimentele unul față de celălalt prin aranjamente florale. După consultarea cuplului, organizatorii de nuntă se ocupă de obicei de aranjamentele florale pentru florile cadou de nuntă.

Câteva flori minunate și ceea ce reprezintă:

  • Bujori: o căsnicie fericită, bogăție și avere
  • Crini: elegant, cadou
  • Hortensii: emoție sinceră și tenacitate
  • Gardenii: bucurie
0 Shares
You May Also Like