Cum sa iti protejezi telefonul de virusi?

Cum sa iti protejezi telefonul de virusi?

0 Shares
0
0
0

Cum sa iti protejezi telefonul de virusi?Tocmai v-ati cumparat un telefon Android. Sau poate ca o ruda generoasa v-a facut cadou unul. Aveti noroc, pentru ca, indiferent daca despachetati Samsung Galaxy S21, Google Pixel 6 sau OnePlus 9 Pro, nu puteti da gres cu unul dintre cele mai bune telefoane Android din lume.

Dar ce faci cu el? Vestea buna este ca, chiar daca aveti un model de buget, veti avea acces la toate minunile din Google Play Store. Singura problema este ca, avand atat de multe aplicatii din care sa alegi, poate fi greu sa stii de unde sa incepi.

Aici intervenim noi, cu acest ghid al aplicatiilor indispensabile din fiecare categorie, fie ca este vorba de fotografie, streaming de muzica, productivitate, calatorii sau orice altceva. Asadar, cititi ghidul nostru de baza, si, dupa ce ati terminat, puteti consulta si lista noastra completa a celor mai bune aplicatii Android.

Daca ai iPhone si ti-ai spart displayul navigand prin aplicatii, intra pe inlocuire display iPhone XR unde vei gasi cele mai bune solutii pentru tine.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus

Poate ca nu este foarte interesant, dar este totusi vital sa va asigurati ca noul vostru telefon Android este protejat impotriva amenintarilor. Related: Foxconn prezinta vehiculele electrice pe care spera sa le vanda Si, desi exista o multime de aplicatii de securitate gratuite, credem ca merita sa platiti pentru una dintre cele mai bune aplicatii antivirus pentru Android.

Bitdefender Mobile ofera o excelenta protectie anti-malware pentru telefonul dumneavoastra si scaneaza automat aplicatiile si site-urile web pentru a detecta potentiale amenintari. Cu dotari suplimentare, cum ar fi unVPN, functii antifurt, un App Locker securizat si chiar un instrument care va supravegheaza adresa de e-mail, merita pretul rezonabil.

Canva

Fie ca doriti sa va imbunatatiti in social media, sa creati o felicitare de ziua de nastere sau sa concepeti o invitatie la un eveniment, Canva va poate ajuta sa va scoateti la iveala latura creativa.

Ofera multe sabloane gratuite, dar si multe instrumente daca doriti sa incepeti de la zero. Desi este suficient de puternic pentru a crea rezultate de calitate profesionala, este incredibil de usor de invatat. Vine cu o biblioteca de fotografii si ilustratii – desi le puteti incarca si pe ale dumneavoastra – si permite partajarea usoara prin e-mail sau prin platformele sociale.

Carrot Weather

Exista o multime de aplicatii meteo si, dupa cum v-ati putea astepta, majoritatea ofera aceeasi experienta; nu este un domeniu care sa se preteze la creativitate.  Ei bine, Carrot Weather nu este de aceeasi parere, oferind buletine meteo cu o doza sanatoasa de sarcasm si spirit pentru a va lumina ziua, chiar daca afara ploua cu galeata.

Dar sa nu credeti ca atitudinea este mai presus de acuratete: Carrot Weather isi obtine datele de la Dark Sky, ceea ce inseamna ca puteti avea incredere in previziunile actuale, pe ora si pe sapte zile, in timp ce infografiile va ofera cele mai utile informatii intr-un format usor de inteles. De asemenea, este disponibila o versiune premium care deblocheaza functii suplimentare.

Contacte

Lista voastra de contacte se poate transforma rapid intr-un amalgam de dubluri, intrari nefolosite si intrari care nu mai sunt folosite, uneori cu o carte utila ascunsa printre ele. Introduceti Contacts+, un inlocuitor de agenda care va ajuta sa va organizati.

0 Shares
You May Also Like