Lumanari parfumate: avantaje si dezavantaje de a le pune in camera ta

Lumanari parfumate: avantaje si dezavantaje de a le pune in camera ta

0 Shares
0
0
0

Vrei sa maschezi mirosul camerei tale si sa te bucuri de o atmosfera Zen. Lumanarea parfumata ramane o alegere excelenta. Sunt disponibile in mai multe forme, cu mirosuri unice. Exista avantaje si dezavantaje ale folosirii acestor lumanari parfumate in dormitor? Iti vom spune despre asta mai tarziu in acest articol.

Beneficiile folosirii lumanarilor parfumate

In primul rand, lumanarile parfumate schimba mirosul unei camere. Intr-adevar, este foarte util sa maschezi mirosurile neplacute si sa faci atmosfera unei incaperi mai placuta. De asemenea, uleiurile esentiale ofera anumite beneficii terapeutice celor care locuiesc in casa, afectandu-le starea de spirit.

De asemenea, lumanarile parfumate te ajuta sa reduci efectele stresului. Mirosul lumanarilor iti calmeaza emotiile negative, precum angoasa si anxietatea. Impactul mirosului de parfum asupra creierului iti relaxeaza mintea si te elibereaza.

Sunt ideale pentru un somn de calitate, deoarece sunt eficiente in gestionarea stresului. Prin urmare, este un remediu grozav daca vrei sa ai un somn odihnitor. Asa ca, inainte de a merge la culcare, poti aprinde o lumanare parfumata doar pentru a te relaxa.

Ele fac atmosfera casei tale placuta si perfecta. In procesul amintirilor intervin mirosurile lumanarilor, precum si memoria olfactiva. Prin urmare, ele devin elementul care te cufunda inapoi intr-un moment trecut placut si vesel. Este la latitudinea fiecaruia sa-si creeze memoria olfactiva pentru a se bucura pe deplin de lumanarile parfumate.

Lumanarile parfumate pot fi, de asemenea, esentiale atunci cand te intalnesti cu prietenii. Prin difuzarea acestor arome in casa ta, creezi un mediu favorabil pentru a-ti primi prietenii si a petrece o seara buna alaturi de ei. In aceeasi logica, lumanarile parfumate pot crea un mediu romantic. Sa aprinzi niste lumanari parfumate Country Candle, te poti distra de minune in compania iubitului tau.

Te sfatuim sa cumperi si accesoriul in care sa iti pui lumanarile parfumate. Ai posibilitatea sa-l alegi astfel incat sa se armonizeze cu decorul tau interior, sa fie cu adevarat estetic. Cheia este sa gasesti parfumul lumanarii parfumate care ti se potriveste si sa te bucuri de toate aceste beneficii.

Dezavantajele lumanarilor parfumate

Beneficiile lumanarilor parfumate sunt atat de numeroase incat majoritatea utilizatorilor sunt obisnuiti cu ele. Si totusi, multe studii incearca sa demonstreze toxicitatea acestui lucru asupra sanatatii umane. Sa aruncam o privire asupra substantelor folosite la fabricarea lumanarilor parfumate. Cea mai mare parte este ceara. Exista in trei variante: ceara vegetala, minerala si animala.

Ceara de origine minerala este produsa cu reziduuri petroliere, de aceea este neregenerabila. Se amesteca cu parafina alba. In ceea ce priveste ceara vegetala, aceasta este produsa cu soia si in majoritatea cazurilor, plantatiile extinse si OMG-urile fac posibila folosirea soiei. In cele din urma, ceara de origine animala este facuta de albine. Despre aceste ceara se spune ca este naturala, totusi fabricarea ei necesita cresterea unui numar mare de albine si, prin urmare, o productie intensiva.

Toate aceste elemente arata ca prin aprinderea acestor lumanari, iti poluezi aerul din interior si, in acelasi timp, constituie un pericol pentru sanatatea umana.

0 Shares
You May Also Like