Cum sa purtati o geanta si pe care sa o alegi?

Cum sa purtati o geanta si pe care sa o alegi?

0 Shares
0
0
0

Cum sa purtati o geanta si pe care sa o alegi?Accesoriile devin uneori elementul principal al look-ului nostru. Este important sa stim cum sa avem grija de detalii, iar geanta, este cea pe care nu o putem neglija.

Forma , brandul, culoarea, modul in care o purtam etc. spun multe despre noi. Acesta este motivul pentru care trebuie sa acordam atentie urmatoarelor sfaturi:

Ce dimensiune sa alegem

Regula numarul unu: genti mai mari in timpul zilei, genti mai mici pe masura ce se apropie noaptea.  In plus fata de marime gasim o alta regula destul de logica: daca suntem de statura scurta, gentile foarte mari ar trebui evitate, deoarece acestea ne-ar micsora statura si mai mult, din punct de vedere vizual.

In al doilea rand, si odata ce dimensiunea corespunzatoare a fost aleasa, trebuie sa evaluam in ce mana o purtam. In cazul in care suntem dreptaci, va trebui sa lasam mana dreapta libera sa ne salutam, sa luam alte lucruri, sa dam mana, sa raspundem mobilului … si, prin urmare,geanta va merge in mana noastra stanga. Daca am fi stangaci ar fi invers, am purta geanta in mana dreapta. Acest truc nu numai ca va va permite sa fiti mai politicos si mai rapid in fata altora, dar va va face viata mult mai practica. Incearca! Cumpara o geanta Love Moschino!

Ce fel de geanta?

Dupa cum bine stim, exista multe tipuri de genti si nu toate se pot purta pentru orice ocazie. Acest accesoriu trebuie sa mearga in linia tinutei noastre.

Genti incrucisate sau genti de umar: sunt mai practice, deoarece ne permit sa avem ambele maini libere. Acest tip ar trebui sa fie utilizat numai in ocazii mai casual si arata casual.

Geanta de mana: aceste genti mici sunt intotdeauna rezervate pentru ocazii mai speciale sau pentru noapte.

Geanta sport: cand vom face sport geanta noastra trebuie sa se potriveasca pentru momente cand alergam sau facem o alta activitate sportiva ce implica purtarea ei. O geanta sport este o necesitate. Ele sunt de obicei mari si cu posibilitatea de a le purta pe umar.

Geanta executiva: pentru a merge la serviciu sau uneori  la ceva formal (in timpul zilei), trebuie sa purtati o geanta executiva. Acestea sunt de obicei realizate din piele (nu din tesatura) si cu o forma comoda.. Cu culori sobre si inchise si care se combina cu ceea ce purtati (poate fi negru, bej etc.) In plus, este recomandabil sa le purtati pe antebrat pentru a ne oferi acea atingere sofisticata.

Intotdeauna purtam acelasi lucru: stim acel sentiment de lene de a fi nevoiti sa transferam totul dintr-o geanta in alta sau de a trebui sa ne gandim la care sa o purtam astazi. Dar nu ceda, trebuie sa-ti schimbi geanta! Uita de “preferata meu” si treci la “cea potrivita pentru aceasta ocazie”.

Varietatea, este ceva foarte important si care afecteaza in mod pozitiv imaginea ta asa ca alege geanta care e potriveste cel mai bine momentului din zi, dar ai grija sa se potriveasca si tinutei pe care o porti.

0 Shares
You May Also Like