Este indicat sa fii antreprenor?

0 Shares
0
0
0

Mai mult ca sigur, cei care dispun de o suma consistenta de bani, se gandesc sa inceapa propria afacere, pentru a lucra in cadrul intreprinderii lor si pentru a-si urma visul. A fi antreprenor insa, nu este atat de usor, pentru ca antreprenorii nu au un salariu garantat care ii asteapta precum angajatii.

Inceperea propriei afaceri ca antreprenor poate fi una dintre cele mai placute experiente pe care viata le ofera. De asemenea, este important sa pastram un anumit nivel de perspectiva asupra acestui proces.

Lumea antreprenoriatului necesita lideri daca doriti sa aveti succes, iar in plus, este nevoie uneori de prea multa rabdare pentru ca succesul sa apara, motiv datorita caruia multi antreprenori renunta la afacerile lor dupa doar cateva luni, pentru ca succesul nu apare.

Exista insa si foarte multe avantaje pentru a fi antreprenor, iar in continuare vom prezenta cateva dintre acestea:

Antreprenorii ajung sa fie inovatorii industriei lor.

Antreprenoriatul reuseste atunci cand ajungi sa ii dai o idee demografiei vizate inaintea nimanui. A aduce ceva mai intai pe piata este o aventura interesanta. Poate ca nu este intotdeauna o poveste care se termina in avere, dar este una dintre bucuriile absolute ale acestui proces. Vei fi in fruntea solutionarii problemelor pentru comunitatea ta.

Iti transformi pasiunile in venituri. De asemenea, nu este nevoie de multi bani pentru a incepe. Atata timp cat ai unitatea de a fi antreprenor, atunci poti inova.

Fiecare zi este captivanta in lumea antreprenoriatului.

Nimeni nu poate spune asta de multe ori. Ai de gand sa te descurci cand vei decide sa devii antreprenor. Vor fi nevoie de 18 ore pe care trebuie sa le suportati. Munca va fi mai grea si mai lunga decat orice iti poti aminti sa faci in viata ta.

Sarbatorile sunt doar o alta zi lucratoare. Vrei sa ai un weekend linistit? Se poate sa ai parte de asa ceva, dar apoi vei lucra de la 3 dimineata pana la 11 dimineata, astfel incat sa poti petrece dupa-amiaza cu familia.

Niciodata nu stii la ce sa te astepti cand te trezesti dimineata.

Exista noi probleme de rezolvat, clienti pe care trebuie sa ii intalniti si idei de urmat, insa cu toate acestea, este placut sa fii antreprenor, mai ales daca te gandesti ca nu ai sef, ci esti propriul tau sef.

Antreprenorii pot alege sa urmareasca orice idee pe care si-o doresc.

Singurul lucru care va limiteaza urmarirea unui vis ca antreprenor este imaginatia voastra. Daca credeti ca exista o idee pe care o puteti urma, atunci mergeti dupa ea cu toate fortele.

Creati aplicatia care credeti ca ar putea schimba lumea. Urmati-va instinctele si exista o sansa excelenta ca o idee buna sa para una excelenta pentru toti viitorii dvs. clienti. Urmati-va instinctele si puteti ajunge antreprenori de succes.

Antreprenorii au flexibilitate

Antreprenorii isi pot programa orele de lucru in jurul altor angajamente, inclusiv sa petreaca timp de calitate cu familiile lor. Libertatea de a lucra ori de cate ori doreste, oriunde doreste, si totusi ei vor atrage multi catre antreprenoriat. Majoritatea antreprenorilor nu considera ca munca lor este efectiva pentru ca fac ceva ce le place. Acesta este un alt mare avantaj de a fi antreprenor.

Salariu Rational

Atunci cand oamenii lucreaza in cadrul unei companii, sau chiar si la stat, acestia au un salariu fix in fiecare luna, sau pot avea salariu fix plus comisioane si bonusuri de performante. Ca antreprenor, veniturile tale sunt direct legate de eforturile tale si de succesul afacerii tale.

Asadar, se vede foarte clar ca a fi antreprenor va poate oferi o serie importanta de avantaje, iar cel mai important este ca atunci cand esti antreprenor nu ai sef si lucrezi pentru afacerea ta.

Toti cei care isi doresc sa devina antreprenori, pot lua legatura cu Adisaf Consulting Managemet, accesand site-ul https://www.adisaf.ro, iar specialistii din cadrul acestei firme pot colecta documentele necesare si pot depune la Registrul Comertului dosarul cu documente pentru infiintarea firmei.

In functie de afacerea pe care viitorii antreprenori doresc sa o puna pe picioare, specialistii de la Adisaf Consulting Management, le pot recomanda sa infiintarea unei societati cu raspundere limitata.

Exista situatii insa in care viitorilor antreprenori li se potriveste mai bine infiintarea unei societati cu raspundere limitata debut (SRL-D). Pentru alti oameni care isi doresc infiintarea unei firme, cea mai potrivita solutie este infiintarea unui PFA (persoana fizica autorizata).

Indiferent de tipul de firma dorit de catre viitorii antrprenori, Adisaf Consulting Managemet se va ocupa de colectarea actelor necesare infiintarii firmei, va pregati si depune dosarul, pentru a inregistra firma la Registrul Comertului.

In acest timp, viitorii antreprenori se vor putea ocupa de pregatirea firmei pe care o vor lansa. Isi vor putea pregati magazinele, service-urile, atelierele sau orice afacere vor dori sa puna pe picioare. Practic, Adisaf Consulting Managemet se ocupa de acte, iar viitorii antreprenori pregatesc afacerea pana la lansare.

0 Shares
You May Also Like