Gazduirea partajata este ca si cand ai autobuzul pe o strada cu informatii

Gazduirea partajata este ca si cand ai autobuzul pe o strada cu informatii

0 Shares
0
0
0

Gazduirea partajata este ca si cand ai autobuzul pe o strada cu informatii
Daca ai nevoie de un pachet avantajos de gazduire web click pentru preturi si vei gasi un siguranta o oferta care sa te avantajeze. De unde asemanarea dintre transportul public si gazduirea web? Transportul public permite persoanelor care nu au masini care sa ajunga la o anumita destinatie sa calatoreasca pana la destinatia respectiva, deci te poti aseza si poti citi o carte fara sa fie nevoie sa te uiti la drum. Este atat ieftin cat si usor. Toate acestea sunt avantajele unui vehicul structurat astfel incat sa fie potrivit pentru mai multe persoane. cu toate astea nu inseamna ca este bine sa iti plasezi site-ul de afaceri in ceva ce seamana perfect cu un autobuz.

Plimbarea cu un autobuz poate fi foarte bine asemanata cu gazduirea web de un anumit tip. Gazduirea partajata este similara cu autobuzul fiind la fel de usoara si de ieftina. Este una dintre cele mai accesibile metode de gazduire si se prezinta in acelasi mod ca si calatoriile cu transportul in comun oferind atat viteza cat si siguranta. Vom analiza cat mai detaliat cele doua aspecte. Securitatea reprezinta un subiect foarte plictisitor pentru foarte multe persoane si este important sa stim de ce problema merita o atentie considerabila.

In urma studiilor s-a constatat ca 20 de procente dintre intrerprinderile mici sunt atacate in fiecare an si agresate. Dintre firmele mici vizate 3 din 5 ajung in faliment la doar un an de la atac. Statistica nu este in mod clar una roz motiv pentru care iti recomandam cu caldura sa incerci pe cat posibil sa te protejezi de atacuri si de atacatori.

Statisticile sunt deranjante insa trebuie sa deterimini daca sunt relevante pentru situatia ta. Sunt si intreprinderi mici susceptibile de a fi atacate comparativ cu latele. Atacatorii merg in general pe anumite industrii si factorul cheie cand firmele sunt hackuite nu tine neaparat de valoarea site-ului ci de prezenta unor vulnerabilitati pe acesta.

Multi proprietari ai afacerilor mici nu au inca optiune de securitate pe site si nu considera ca acest lucru este o problema ramanand lipsiti de aparare in fata atacatorilor, explica profesionistii din domeniu. Proprietarii sau administratorii de IMM-uri cred ca un hacker trebuie sa aleaga o companie formata din zeci de milioane de firme fara sa se gandeasca de fapt ca atacurile sunt concentrate doar pe vulnerabilitati si site-urile apartinand firmelor mici sunt predispuse la astfel de vulnerabilitati pentru ca nu se investeste suficient in ele.

Care ar trebui sa fie cele mai importante preocupari care tind de securitate cand vine vorba despre preluarea unui autobuz definit de o gazduire partajata? Pentru ca foarte multi vizitatori dar si utilizatorii interni de pe site-uri impart resursele pe care le ofera un singur server este logic ca el sa fie un mediu unde sunt riscuri de securitate mai mari si din afara serverului dar si din interior. Serverul este amenintat in functie de numarul de site-uri care se afla pe el. Iti recomandam ca indiferent de cat de mare e site-ul sa fii atent la securitate.

0 Shares
You May Also Like