Importanta asigurarii de sanatate

Importanta asigurarii de sanatate

0 Shares
0
0
0

Asigurarea de sanatate este foarte importanta, deoarece in prezent sanatatea publica este prabusita, listele de asteptare sunt mai lungi, iar asistenta medicala, desi de calitate, poate fi redusa cu timpul scurt disponibil medicului pentru a asista pacientul.

Asigurarea de sanatate plateste cheltuielile medicale, acest lucru poate fi prin rambursare sau cu plata directa catre furnizor. Desi puteti primi servicii medicale fara a plati, cel mai bine este sa incheiati o asigurare de sanatate pentru a evita costurile ridicate.

Il puteti angaja intr-un comparator de asigurari de sanatate unde puteti vedea in timp real toti asiguratorii din tara care ofera planuri de asigurari de sanatate care acopera nevoile de baza ale fiecarui client.

Cel mai bun lucru este ca aveti o acoperire buna in asigurarea de sanatate, astfel incat veti evita sa platiti bani in plus si puteti mentine o stare buna de sanatate si vi se va garanta ca vizitati un medic ori de cate ori doriti si, de asemenea, sa cereti o a doua opinie.

Inainte de a incheia o asigurare de sanatate, este extrem de important sa cunosti toate detaliile produselor lor, sa va asezati pentru a verifica totul, este foarte usor sa cumparati o asigurare, cel mai dificil lucru este sa obtineti un plan care sa se potriveasca nevoilor dvs.

Cand faceti comparatia de asigurare, ar trebui sa vedeti cele mai importante produse si sa nu platiti pentru serviciile de care nu aveti nevoie. Discutati cu persoanele care au contracte de asigurare pentru a va sfatui in mod corespunzator, cautati pe Internet si nu cumparati niciodata o polita intr-o companie in care nu explica ceea ce ofera.

Deja atunci cand ati decis politica, contractati-o si cand primiti copia contractului pastrati-o bine, trebuie sa stiti, de asemenea, ca aveti dreptul timp de zece zile sa o anulati in cazul in care ceea ce ati contractat nu va convine sau nu este ceea ce ati solicitat. Vezi detalii la OVB Romania asigurari de sanatate.

De ce este important sa ai asigurare de sanatate

Unul dintre lucrurile pe care le-am invatat in ultima vreme ca raspuns la circumstantele pe care a trebuit sa le traim este ca sanatatea este binele cel mai pretios si indispensabil pentru a ne putea bucura pe deplin de viata. Importanta mentinerii unui stil de viata bun pentru a ne apara corpul, precum si a unor masuri bune de protectie sunt cateva dintre invataturile pe care cu siguranta nu le vom uita.

Va explicam de ce asigurarea de sanatate este o masura buna de protectie si care sunt avantajele sale.

Avantajele asigurarilor de sanatate

Asigurarile de sanatate au devenit una dintre primele masuri de protectie si siguranta pe care majoritatea oamenilor le aleg si care completeaza oferta publica.

 1. Asigurarea de sanatate, sinonima cu confortul, viteza si eficienta
 • Flexibilitatea orarelor, cu adaptarea la orarele si obligatiile tale profesionale si personale, la alegerea centrului sau a profesionistului.
 • Spitalizare mai confortabil in a putea avea o singura camera cu un pat pentru tovarasi.
 • Viteza si eficienta, cu mai putine intarzieri si reducerea sau eliminarea listelor de asteptare.
 • Servicii de asistenta telefonica 24 de ore.
 • Agilitate si facilitati in efectuarea procedurilor, cum ar fi autorizatiile sau programarile de pe mobil sau prin e-mail.
 1. Linistea sufleteasca si calitatea serviciilor

Asigurarile de sanatate merg mai departe si pot oferi acoperire si/sau servicii speciale, cum ar fi:

 • Servicii de sanatate dentara.
 • Acoperire de asistenta de calatorie.
 • Accesul la centrele de urgenta.
 • A doua opinie medicala.
 • Servicii wellness (psihologie, logopedie, acupunctura…)
 • Programe de medicina preventiva.
 1. Libertate si flexibilitate

Pentru bunastarea dumneavoastra si pentru sanatatea celor dragi, unele asigurari de sanatate va ofera o acoperire extinsa si flexibilitate in servicii.

 • Libertatea de alegere a profesionistului sau a centrului (in cadrul unui ghid medical larg sau intr-un mod total cu optiunea de rambursare a cheltuielilor – cu limitele stabilite – daca aceasta modalitate a fost aleasa).
 • Posibilitatea de a adapta asigurarea la nevoile si bugetul dumneavoastra prin diferitele modalitati care pot fi gasite (cu coplata sau fara; sau in functie de nivelul de acoperire, acoperire completa sau numai in afara spitalului).

Ce este asigurarea de sanatate, ce acopera si cum functioneaza?

O asigurare de sanatate este un serviciu suplimentar la Planul obligatoriu de sanatate .Are o valoare specifica si depinde in totalitate de entitatea cu care doriti sa contractati asigurarea.

Acesta ofera membrilor sai posibilitatea de a accesa servicii preferentiale, datorita anuarelor medicale extinse ale specialistilor si calitatii sanatatii oferite. 

Asigurarea de sanatate ofera acces direct la specialistii medicali fara a fi nevoie de autorizarea unui medic generalist. De aceea, cu acest tip de polite sau asigurari puteti solicita programari medicale direct la specialistul de care aveti nevoie, atat timp cat se afla in directorul medical al asigurarii de sanatate alese.

 • Camera de zi cu zi
 • Sectia de Terapie Intensiva
 • Ingrijirea nasterii
 • Ingrijirea nou-nascutului
 • Vizite medicale pentru tratament medical spitalicesc

 

 

0 Shares
You May Also Like